מכתב נגד גלגל"צ

lawmich

New member
מכתב נגד גלגל"צ

חברים יקרים אנחנו עומדים לשלוח למנהל גלי צה"ל מכתב על בסיס חופש המידע אשר יחייב את חברי גלגל"צ להראות לציבור הרחב כיצד מתנהלת שיטת הבחירה של השירים שם. אנו בעד שקיפות ומניעה של אפליות בין יוצרים שהם תחת חסות חברות תקליטים לבין כאלה שלא. ישנם למעלה מ-60 רשומים כבר במכתב ואני אשמח אם החברים בפורום יתווספו. אני מצרף את המכתב בכדי שתוכלו לקרוא. כל מי שמעוניין שנרשום את שמו ברשימה מוזמן לכתוב את שמו וכתובתו למייל שלי. בואו נעשה סוף לשחיתות!!! (לפחות במוסיקה הישראלית...)

Vdrums

New member
יאללה בכיינים, בינתיים יש להם

אחוזי האזנה גבוהים, אז מצד אחד הציבור רוצה לזעוק ומצד שני כולם שמים 91.8 זה בולשיט, לא טוב לכם אל תאזינו יש עוד תחנות ברדיו!!! ורק בשביל להבהיר את העניין אני לא מאזין של התחנה, הפסקתי לשמוע אותה לפני ארבע שנים, לדעתי היא משדרת מוזיקה מיין סטרים משעממת לחלוטין כמו MTV. מטחנת להיטים מגעילה. ולא זה לא סותר את מה שאמרתי בהתחלה כי זה פשוט מעניין את התחת, שימו דיסק עם האמן שאתם רוצים וזהו, למה לצאת נגד תחנת רדיו? אח"כ ישמיעו שם את אבי ביטר, אני בטוח שלא תהיו מרוצים גם מזה.

חח האמת שזה 107

חח סתם כל מקום זה שונה אבל היה בא לי לכתוב את זה..(:) אני מסכימה-הם טוחנים שירים-סתם חרא... אנשים צריכים להיות החלטיים-אול לצאת נגדם עד הסוףףףףף ולא להאזין להם עד שדברים ישתנו,או שאם הם הולכים גם להתלונן וגם להאזין זה ממש טיפשות.. זו הבעיה כמעט בכל מקום-אנשים לא הולכים עד הסוף עם הרצונות שלהם. אבל בכל זאת..שיהיה בהצלחה..

חחח אני אוהבת את השעה הזאת..

בצהריים ברשת ב'..יש שנות השישים..אווווו.... חח אני אוכלת צהריים וזה כיייף לשמוע(:) למרות שאני עדיין דוגלת בדיסקים וקטסות(((:)

רשת ב'??? רגעי המוזיקה משהו כזה??

אמאלהההההההההה:( זה כל יום מ2 בצהריים!! כל יום אוכלים ארוחת צהריים וזה מה שאמא שלי שמה ברדיו במטבח ואני ואחותי תמיד מתעצבנות עליה על השירים שםם אני כבר מכירה תפתחיה בעל פה:"רגעי המוזיקה עורכת עליזה דיספניק!"

חחחחח!!!!!

לא אמרתי שאני מכירה שירים משם או משו.. אבל זה שנות השישים!!יש שירים יפים!!! חח באמתתת-אגבףאני שומעת את זה חצי שעה בדיוק..לא מאריכה יותר מזי זמן..ככה שאין לי מושג מה זו הפתיחה הזאת שהזכרת..חחח.. ישר משם אני הולכת לשמוע את קספר(הוא לא יוצא לי מהמערכת מאז שקניתי אותו), אגב...ממ..גם בשלוש יש את זה??כי זו השעה של הארוחת צהריים שלי..חחחחח ו..ממ.. נו מה!! שנות השישים זה יפה!!ששששש!!!

Vdrums

New member
רגעי קסם ../images/Emo13.gif נוסטלגיה.

ויש את צפיחית בדבש עם דן כנר האלמותי

הא התכוונתי רגעי קסם ברחה לי המילה

חחחחחחח תמיד אני צוחקת על אמא שלי זה כללל יום!! ושאני שמה גלגלצ לפעמים היא אומרת לי : אלה שירים אלה?!?

אני מצטרף בשמחה למכתב !!!

טוב, לא הצגתי את עצמי, אני חדש כאן, רק עכשיו ביקרתי בפעם הראשונה ובטוח שאמצא פה עיניין ! lawmich אעביר לך את פרטי.

למעלה