מכתב מחאה

מכתב מחאה

אני מנהלת קבוצה בשם משפחה של שלום פונה אליכם הזוגות המעורבים(בעיקר זוגות המעורבים עם תושביי הרשות ובעליי משפחות )לתמוך בנו במכתב מחאה על מנת לשנות את הקפאת איחוד המשפחות,ומציאת פיתרון הולם למצוקתנו.למעוניינים להצטרף ולחתום אנא צרו עימי קשר

ערב רב

New member
הפתרון האידאלי בשבילכם הוא לעבור

להתנחלות, רצוי ישוב עירוני חילוני כמו מעלה אדומים, אורנית או גבעת זאב.

עדיין לא פותרים את הבעייה

בניי הזוג שלנו הם תושביי השטחים ולמרות שפנינו למשרד הפנים בבקשות לאיחוד משפחות לא מאשרים לנו כיוון שבניי הזוג שלנו צעיר מהגיל-35

למה שלא תעברו לגור שם?

מדוע כל פלסטיני מישראל שמתחתן עם פלסטינית מהשטחים (או להיפך) הוך להיות "ציוני" ורוצה לגור בישראל? האם לא יותר פשוט וטבעי לגור יחד עם בני עמכם ?

אנחנו יהודיות לא פלסטינאיות

ואגב למה כול ישראלי שנישא נניח לתילאנדית או אוקריינית לא עובר לשם? זאת לא תשובה נכון .תראי אני יתומת צהל אני חושבת שזכותי ניקנתה בכבוד לחיות בישראל

ערב רב

New member
כמו שאמרתי, בהתנחלויות עירוניות

תוכלו להנות מרמת חיים ישראלית בלי להצטרך בהיתרי כניסה לישראל.

מענין מה היה אומר אביך

הבנתי משרשורים אחרים שאימך התנגדה לנישואיך לפלשתינאי, כדבריך, במיוחד לאור העובדה שהיא אלמנת צה"ל. מענין מה היה אומר אביך על נישואיך לפלשתינאי ומלחמתך להביא אלינו עוד ועוד פלשתינאים. הביני, אין זה מקרה פרטי שלך, הרי מדובר בתופעה ויש להחליט במישור העקרוני אם לאפשר לפלשתינאים להגר לתחומי מדינת ישראל. מלבד זאת, מדוע בכל מקרה של נישואים מעורבים פלשתינאים עם יהודיות (מסתבר שאין ההיפך או כמעט שאין להיפך) החיים צריכים להיות בישראל, מדוע אף זוג כזה לא מעונין לקבוע את מרכז חייו ברשות הפלשתינאית ?

ישנה סיבה טובה מאד

ישנם ישראלים שנישאו לתאילנדיות ועברו לתאילנד הבעיה העיקרית היא שהפלסטינים מהווים סיכון בטחוני. אין שום ספק שלא כל הפלסטינים ואפילו לא רובם מחבלים בפוטנציה, אבל קיים סיכון משמעותי בהכנסתם לארץ מחשש שיסייעו (במישרין או בעקיפין) לפעולות טרור. מצד שני, שהות שלך בתוך האוכלוסיה הפלסטינית חושפת אותך לסכנות גדולות. מאחר ובחרת להנשא לפלסטיני, ייתכן שהפתרון הנכון עבורכם הוא לבנות את חייכם במדינה שלישית, שם יקבלו אותך כיהודיה ואותו כפלסטיני. לדעתי, אסור לאפשר לאף פלסטיני להכנס לתחומי מדינת ישראל עד אשר ישרור שלום של אמת בין שני העמים.

מסלינה

New member
אני מכירה הרבה ישראלים שהתחתנו עם

בן\בת זוג זר ועברו לגור בארצו\ה של בן\בת הזוג. אני מעריכה שזה מתחלק חצי חצי. זה לא מוזר שאצל הפלסטינים תמיד חייבים לעבור דווקא לישראל?

מאורי6

New member
אני לא אשקר

בן זוגי הוא ערבי ישראלי ואני חיה את חיי בלי יותר מידי קשיים מסוג זה אבל אני מכירה זוגות של יהודים ופלסטיניות ויהודיות ופלסטינים וערבים ישראלים ופלסטיניות וערביות ישראליות ופלסטינים לכן אני מצליחה להתייחס לזה כאילו אני במקומם. בשטחים התנאים פחות טובים מבישראל לגידול ילדים!!! ואם אני יכולה לנסות בכל דרך אפשרית להכניס את בן זוגי לישראל ולהשיג לו אזרחות ישראלית ע"מ להעניק לילדינו המשותפים חיים יותר טובים שהם לא יקבלו שם- אני אעשה את זה!!! אני יודעת מה קורה בשטחים ואם הייתי נאלצת לעבור לגור שם לא הייתה מביאה ילדים לחיים האלה... נקודה!

ערב רב

New member
גם בזמביה ונמיביה התנאים פחות טובים

מישראל לגידול ילדים, ובהחלט אפשר להבין מדוע נמיבים או זמבים ירצו להגר בהמוניהם לישראל, אבל האידאולוגיה הציונית מחייבת את הגבלת ההגירה לישראל בעיקר ליהודים, בשביל לשמור על הרוב היהודי.

למעלה