מכתב לשנה החדשה

jekiamir

New member
מכתב לשנה החדשה

שנה חדשה נכנסת את תמיד כדרך המלכים בשאגות שמחה, חיבוק ונישוקים. כתינוק, שאך עתה נולד כולו אומר חיוך, כנערה ,שזה עתה עוברת את טכס החונכות. שותים יין לכבודך, מפזרים הבטחות להיות שונים, ועל משגים, שוב לא לחזור. מתנות עוטפים, בניירות מרשרשים, תשסז נושאת את ריח של חדש - כבושם של נשים. ממך,תשסז מעט אך אבקש: -היי שנה של חיוכים -שמרי על מה שיש. - שמרי על העולם שמרי על הקיים על יערות הגשם , האוויר על אדמה וים. מנעי מהאדם שיהרוס את עולמנו שמרי על האוזון ועל מזונותינו. -גלי נא סובלנות, אל השונה והאחר, הושיטי זרועותיך אל העייף אל החיוור. -מנעי קולות של נפץ ושאון מים רבים. עשי שלא יקבור -האב את בנו, ובשלום יחזור הביתה כל איש אל מעונו. זמני גם לבודד, חבר- -כן נפש תאומה , עשי נא שיאהב ויאמר גם עד כמה.. רבות אולי בקשתי אך לך- אבטיח גם: -אנסה יותר לסלוח , -לחייך לחבוק, הלב לפתוח. -אשמח עם בוקר יום -חדש, ארבה לצחוק במשחקים אודה לאל תמיד על החולין והחגים. אביט על פרח, תכול של ים אקשיב לציוצים, אלחץ בחום היד- המושטת לפנים. - גם את עצמי חזק חזק כך אחבק , אלחש לי על האוזן: שמעי חביבה אני כאן בשבילך כי שנת תשסז שלי , צועדת לצדי ולצדך ויחד ננסה לחבור לצעוד, כך –בבטחה.

flower45

New member
כתבת כל כך יפה ג'קי

הלוואי ויתגשם שנה טובה ומבורכת

tvrui10

New member
שנה טובה?!

כשהיינו ילדים ,היינו כחולמים, הנה שנה חדשה קרבה ובאה, היא לבטח תהיה טובה מקודמתה. ככל שאנו מתבגרים,אנו פחות מצפים, לניסים שיתרחשו בעתיד. אבל לא מפסיקים להאמין שהשנה החדשה, הקרבה ובאה,בכל זאת תהיה טובה מקודמתה. ואני ? מה אני חושב על השנה החדשה ? השנה החדשה לא תהיה שונה מקודמתה אם כעסנו נמשיך לכעוס. ואם אהבנו נמשיך לאהוב. הכל ישאר אותו דבר אנחנו נחוש בדיוק אותו דבר. בדיוק אותו דבר השנה הבאה תהיה טובה מקודמתה רק אם אגרום לה שתהיה שונה.

שנה טובה ותמימה

"השנה הבאה תהיה טובה מקודמתה רק אם אגרום לה שתהיה שונה" כמה נאיבי האם בשליטתך בשנה הבאה לגרום לאהבה לנחות עליך? האם בשליטתך בשנה הבאה להימנע ממחלה קשה? אני מאחלת לכולנו לשמור על הילד שבנו ולהמשיך לחלום, לקוות ולצפות לניסים. כי הניסים עדיין קורים. והמציאות עולה על כל דימיון. ואין שנה שדומה לקודמה. חג שמח!

flower45

New member
רוסיה יקרה אני חושבת שזאת לא תמימות

אני חושבת שהמחשבה שיש לנו איזשהיא השפעה על מהלך העניינים ועל גורלנו בעתיד משאירה אותנו יותר חזקים ויותר אופטימיים. נוח אולי יותר לחשוב כמו הדתיים , שהכל בא מלמעלה מההשגחה העליונה ואנחנו נקבל הכל באהבה. אבל אנחנו כבני אנוש חשים אולי יותר "שווים" יכאשר גם לנו יש איזשהו שביב של השפעה על מהלך חיינו.

למעלה