מכתב לרוני

מכתב לרוני

שלום לכולם! זה אני! מה נשמע? אפשר לקבל חיבוק? היה לי משעמם בשיעור חדו"א. אז כתבתי במקום זה מכתב לרוני. אני מקווה שיש כאן איזו נשמה טובה (רינת?) שתוכל להעביר את המכתב הזה אליה. המכתב מתחיל: רוני היקרה, הקול שלך סבבה, את נראית נפלא וגם רוקדת יפה. אבל השירים שלך ממש לא משהו. סופרסטאר זה עוד בסדר, את "סוד" נחמד לשמוע ברדיו וגם רוח סתיו זה שיר חביב, אבל שאר השירים שלך צריכים שיפור דחוף! אני אסביר מה מפריע לי עם השירים. נתחיל עם "עולם שלם בחוץ". השם שלו מבטיח, כי הוא מדבר על זה שחשוב לצאת מהחדר מדי פעם, דבר שאני מאוד מסכים איתו. הוא גם מתחיל בצורה קצבית וטובה (ומזכיר לי קצת את השיר Over protected של הגב. ספירס). ואז מתחילות המילים. הבא ננתח: "מחוץ לדלתי רואה עולם" – בסדר גמור. "ולא מבינה למה הוא קיים" – אה? נשמע די פרחי, אבל ניחא. "ואז מתקשרת, זה אמיתי". מה אמיתי בהתקשרות? צריך לצאת מהחדר כדי שתהיה אמת. ולא להישאר בו. כאן מתחילה האכזבה של השיר. נראה ששלושת המחברים של השיר (קאטפאדר, רמי ובלמאאטי) החליטו לבנות שיר שמורכב מסלט של משפטים ואז למכור אותו, ולמרבה ההפתעה, נמצא קונה לשיר הזה: את. אבל לשיר יש פוטנציאל. אם תחליפי לו את רוב המילים, ותדאגי לעשות לו פזמון יותר טוב (ולא סתם שורה אחת), אז הוא יכול להיות הרבה יותר נעים. בגלל זה הכללתי אותו בעטיפה שעיצבתי. הבא נדבר גם על "אני רוצה את מה שיש לה". השיר הזה הוא מה-זה עצוב. הוא מדבר על איך שאת גונבת חבר של מישהי, ואני חושב שזה ממש לא מוסרי. את הרי יכולה להשיג כמעט כל גבר שתרצי, אז למה לגנוב לבחורה המסכנה את החבר שלה? גם "רוץ לאמא" זה לא שיר טוב. לא כיף לשמוע אותו כי זה שיר שנוזף ולועג למישהי, ומזכיר לי חוויות ילדות לא נעימות. נסיים ב"מאמינה בך" שמתחיל בסדר, אז פתאום נכנס הצל, שהוא סתם ראפר שלא מחדש שום דבר. לדעתי לא היית צריכה לתת לו לחלל כך את האלבום שלך. נתתי כאן הרבה ביקורת, אבל לא אמרתי מה אני כן ממליץ. ובכן, הייתי ממליץ לך להקשיב לשירים של מישל בראנץ', ובמיוחד לדיסק הראשון שלה: The Spirit Room. סגנון השירה שלה קצת מזכיר את סגנון השירה הפופולארי של בריטני, וגם מורכבות המילים דומה, אבל מרגישים שבמוזיקה שלה יש הרבה יותר רגש. אני גם ממליץ לך למצוא מישהו ישראלי שיכתוב לך את המילים. אז זהו, אשמח אם תראי מה שכתבתי, ואם גם תסכימי להפגש איתי ולתת לי לשחק בשיער שלך, אז אני בכלל אהיה המאושר בעולם.
באהבה, קוטר

אתה רומז שאני צריך לעשות את זה?

לא הייתי רוצה לעשות דבר כזה. זה עלול להפחיד אותה. ;)

perrinat

New member
ל../images/Emo103.gif

הליקון בע"מ המרכבה 7 אזור תעשיה חולון 58851

תודה, אבל...

יש לי רושם שלמכתב הזה יהיה הרבה יותר סיכוי לפגוש את המגרסה מאשר את רוני....

yoooni

New member
למה בעצם אתה רוצה לשלוח לרוני

מכתב שהמטרה שלו, להקניט ולהעליב אותה
אם אתה לא מחבב אותה, גזור ושמור בזיכרון שלך, אתה לא צריך לבוא ולהעליב אותה ישירות. היא לא עשתה לך שום דבר רע, תכבד את זה.

אני לא רוצה להעליב אותה בכלל..

אני מודה שהמכתב לא מנוסח בצורה הכי מלאת טאקט שקיימת, אבל מה לעשות.. ככה אני כותב. אני באמת חושב שיש לה קול יפה, אבל שהיא גם לא בוחרת את השירים הנכונים.

MaY1212

New member
עד המשפט האחרון....

היה עוד בסדר לשלוח...חחח.. אבל היא מקסימה...אומנם סחה על הניתוח...משתתף יפה בספרות אה..??

ספרות..

לא הייתי טוב בספרות בכלל. למזלי ספרות היה אחד המקצועות שעלה בהגרלה, אז לא הייתי צריך להכין אותו. איזה מזל...

למעלה