מכתב לקטנה שלי

מכתב לקטנה שלי

יפה שלי עכשיו לאחר השיחה בטלפון , אוהב לחשוב עליך ככה כפי שאת עכשיו . קוראת עיתון , אמרת , שוכבת לך על המיטה החמימה שלך וקוראת בו , כשאני בפנטזיה שלי , מביט בך מפינת החדר , קוראת בעיון , כשאיבריך שיש להם חיים משל עצמם , מחפשים מקום לעצמם ונעים מול עיני הרעבתניות . הכתונת כמובן , התרוממה כבר בעצמה למעלה ואני רואה את רגליך הלבנות והירכיים היפיפיות מתחברות שם במפגש המתוק שלהם החריץ שבין ירכייך מסמן לי את התחת המדהים שמרגש לי את הזין המזדקר לאיטו , כשידי מושטת אליו אינסטינקטיבית ואוחזת בו בתאווה בלתי נשלטת . רגליך נפתחות מאליהן בלי משים , כשאחת מהן נשכבת הצידה מקופלת ואני מגלה פתאום את האודם הבוהק של שפתי הכוס והכניסה להיכל החלומות שלי. את ממשיכה לקרא , בלי להבין מה את עושה לי וכמה דם זה מצליח להזרים לזין שלי ולעבות והעניק לו קושי לוחץ כזה , שמאלץ את ידי לנוע עליו לאורכו ולסחוט ממנו טיפה שמנונית ושקופה שמתיישבת על קצהו התפוח של כובעי האהוב שעורו המתוח מקבל צבע כחול אדמדם וכאילו רוצה להתפוצץ , "שהיד" לוהט פרוע ואהוב שלי . לא יודע מה הופיע בעיתון פתאום , שגרם לך להוריד יד אחת ממנו ולהעביר אותה אל השד השמאלי שלך שעדין מכוסה בכתונת שלך. ממששת אותו קלות , חשה בפטמה המזדקרת לאיטה , מסיטה עכשיו את הכתונת כלפי מעלה ומגלה זוג שדיים מרהיב שגורם לתנועות היד על הזין שלי להתגבר. את ממשיכה להביט בעיתון וידך השמאלית ממשיכה ללטף את שדיך ולסחוט בעדינות את הפטמות הלוהטות שלך. את ממשיכה להטריף אותי , עד שלפתע את מעיפה הצידה את העיתון וידך הימנית נוחתת על גבעת אהבתך שלא גילחת כבר שבועיים , ממששת אותה ונהנית ממגע השער הקצרצר שלך מלטפת את פנים ירכייך ופולטת אנחה קטנה , נוגעת קלות בשפתי הכוס הרטוב שלך , חשה את הרטיבות ומחדירה שתי אצבעות פנימה ומשהה אותן שם לכמה שניות כשאת ממששת את המערה הרטובה המרגשת ושוב אנחה והפעם , גדולה יותר . ידך השמאלית ממשיכה לעסות את שדיך ובטנך , כשאת טועמת את אצבעות ידך הימנית ובמהרה , מחזירה אותן אל הכוס המבעבע שמסרב לחכות . אני ממקום עמידתי , ממשיך לאחוז ולהניע את ידי על הזין שלי שכל כך רוצה למצא לו מקום חם ורטוב , לחדור אליו ולפלוט את החומר הלבן שלו , כשידי השניה ממששת את ירכי , את בטני וחזי . ועיני , תקועות שם בידך שמטפלת עכשיו בדגדגן התפוח שלך. את מניעה לאט שתי אצבעות רטובות מסביב לדגדגן , עיניך עצומות , שפתיך פסוקות מעט והלחיים סמוקות . אני רואה כבר טיפה שמתחילה לגלוש מחור הכוס שלך ויורדת על קפלי התחת המלא שלך לכוון הסדין ומראה הכוס שנמעך למגע אצבעותיך מרתיח לי את הדם. את מתחילה להגביר את הקצב והאגן שלך מתחיל לנוע בתנועות קלות , ואני כבר שומע את קולך המתוק המתנגן קורא בשמי , קול ייחודי שלך ,שמור רק למצבים כאלה , שאני כל כך אוהב . אני שומע מכאן ערבוב של קולך ונשימתך הטרופה ורואה את אגנך ממשיך ומגביר את תנועותיו את פוקחת את עיניך עכשיו ורואה אותי עומד שם מולך מאונן עם הזין הנפוח שלי מיוחם לגמרי ומחכה רק לך. את לא צריכה יותר מזה והמראה שלי מביא אותך כמעט מיד לקטע הסיום שלך את מאבדת שליטה לגמרי , הווליום שלך ממריא ללא מעצורים ואת מתפתלת ומתעוותת בחזקה פעם ועוד פעם ועוד , עד שאת עוברת לרעידות קלות ונרגעת לאט לאט . ואצלי אבדן שליטה כמו אצלך , מרגיש את הזרמים עוברים לי בגוף משתדל לייצב את רגלי על הרצפה שלא אפול ומרגיש את כל ישותי מתרכזת בחלצי ובזין שלי שהופך להר געש ופולט זירמה לבנה וסמיכה שמשאירה אותי נשען על הקיר , מרוקן ומותש . כל כך רוצה להיות אתך עכשיו , מתוקה שלי

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום המון לאיציק חיפאי

כתיבה מרהיבה הבאת איתך כנדוניית כניסה.
אנא, אל תנמיך את הרף.

למעלה