חבל ../images/Emo88.gif כואב ../images/Emo59.gif ובכל זאת תגובה...
דן, צביקה וכמובן מרודי, אני לא בטוח שאתם מבינים לגמרי עד שכמה שהבשורה מרה לי כצנחן ונראה לי שלעוד כמה צנחים וצנחניות... לכיס שלכם לא נראה לי מתאים להכנס. רמזתם או יותר מכך שזה נובע מסיבות כספיות ו... אני דווקא חשבתי שהמועדון משגשג, כך לפחות זה נראה מהצד. בכל זאת; כל אחד ואחד מאיתנו משלם סכומים לא מבוטלים, אם זה על הקופונים ועם על הציוד ושאר מסביב, שיחד זה מגיע סכומים ניכרים. ההחלטה שלכם עלולה לגרור כמות מסויימת של צנחים להפסיק פעילות בכלל ולכל השאר לצמצם באופן ניכר, וזה באופן ישיר יוריד את רמת כל אחד מאלה שנשארו, יפגע בבטיחות ובעיקר בכיף. ועד מתי נמשיך להמתין שעות ולשלם רת סכומי הכסך החביבים כדי להנות פחות ופחות?!?! ואיך זה ישפיע על עתיד המועדון ולקוחותין לסוגיו ?! אני מניח שחשבתם היטב למציאת פתרונות, אבל אולי כדאי שתעשו עוד קצת Brain Storming שיוביל לפתרונות יותר יצירתיים ופחות פוגעים. אני מצר מאוד על עזיבת מורדי. מורדי, אני מאוד מעריך ומוקיר אותך וחש עצב רב מזה שאתה עוזב. לטעמי האישי העזיבה שלך מצביעה על הלך רוח שמתחבר לעזיבתם של חברים/עובדים מעולים/מעולות נוספים. זה שלא ציינתם שיש מחליף זה אומר הרבה, נראה לי שגם לא יהיה (היינו בסרט הזה, לא?!) וזה לבטח לא לטובה. אני חזרתי לפני יותר משנה וחצי לספורט לאחר יותר מ 11 שנים של הפסקה מתקופת Sky Club, ופגשתי מועדון נפלא שרק השתפר, עד שלאחרונה חלה היתדרדרות מהירה ועד היום הזה. אני ממש מתקשה להאמין שזה מה שקורה, כולי אכזבה וסימני שאלה. אולי תקראו לי נאיבי, אבל כל שנותר לי זה רק לקוות שהמצב הזה זמני ושמכאן הדרך תהיה רק למעלה. וכמה שיותר מהר ויותר טוב. בהצלחה לכולכם ושמיים כחולים לכל הצנחנים והצנחניות מקווה בכל זאת להתראות באוויר