- מכתב לעירייה - [;

- מכתב לעירייה - [;

אני ולינוי דיברנו באי סיק לפני כמה ימים , והחלטנו לשלוח מכתב לעירייה שיתחילו כבר להביא אמנים לעיר [ביניהם הגיים בויז כמובן חעחע] !!! וכל אחת תשלח מכתב לעירייה לבד וגם חברות של לינוי . . . אז הנה המכתב שלי , תגידו לי איך הוא , מה אפשר לשפר , להוסיף , להוריד , לתקן , לשנות וכו' . . . אח"כ אני אתייעץ עם עוד כמה אנשים . P: [ הסדר של המכתב קצת שונה ממה שאני ידפיס
] המכתב : בס"ד 19.3.07 לכבוד: עיריית אשקלון! שלום רב! קוראים לי מיכל, אני בת 14 וחצי לומדת בכיתה ט'. רציתי להביע את דעתי בקשר לאמנים אשר אתם כביכול מביאים להופיע בעיר. בערים אחרות מביאים כל מיני אמנים (כמו: הראל סקעת, להקת ה-'גיים בויז' (Game boys), קרן פלס, דניאל זילברשטיין וכד'...) כדי שיופיעו ושהילדים ייהנו. אצלנו בעיר כמעט ואתם לא מביאים אמנים, חוץ מפורים ואפילו בפורים לא היו אמנים כמו שצריך. את דפנה דקל ואסף אשתר אוהבים אולי רק הילדים הקטנים שרואים את ערוץ "הופ" וגם הם בקושי, לא שאני מורידה מערכם אבל בכסף הזה יכולתם להביא אמנים שאנחנו הילדים באמת אוהבים. לפי דעתי אתם צריכים להביא אמנים כדי שהעיר תהיה קצת תוססת ונוכל להנות ממנה ויהיה כיף אם תשפרו אותה ותעשו כל מיני דברים. לפי מה שהבנתי, העירייה מזמינה את האמנים לעיר ולא האמנים או האמרגנים מזמינים את עצמם כדי להופיע, ואתם לא עושים את זה. וגם אם תביאו אמנים זה יעלה את תדמיתה של העיר. אני אישית אוהבת את הראל סקעת ואת להקת ה-'גיים בויז' ולצערי אף פעם לא ראיתי אותם, לא פנים מול פנים ולא בהופעה למרות שניסתי להגיע לכל מיני הופעות שלהם אף פעם לא הצלחתי. אני מכירה כמה בנות מהעיר שכן הצליחו להגיע להופעות שלהם, אבל זה עלה להן הרבה כסף הנסיעה הלוך ושוב וכד'. אני מאוד אשמח אם תביאו את אמנים אלו ואחרים כדי לשמח את הילדים, כי גם אנחנו חלק מהעיר, לא?. תודה מראש, מיכל ----------------------------------------------------------------------------------- לפי דעתי , תכתבו גם אתן מכתבים לעירייה כדי שהבנים יופיעו יותר !

יאא מיכללל איזה מכתב יפהה..

גם אני וספיר חברה שלי מהכיתה שהיא גם בפורום פה נישלח להם מיכתב שיביאו את הגיים בויז לפה..

למעלה