מכתב לניתוח

חני ג.

New member
מכתב לניתוח

שנה טובה לכולם- מאוד הייתי שמחה אם תנתחו את מכתבי המצורף- תנסו לגלות את העבודה המותאמת לי- אני צריכה עוד שנה כבר להתחיל ללמוד לימודים אקדמאים, וגם קווים לאופי שלי- בקיצר ניתוח . אודה לכם מאוד ושנה טובה ומתוקה חני ג.

jean

New member
חני היקרה, הנה דעתי

הי חני, קודם כל ברצוני להבהיר שאני לא גרפולוג מקצועי, כך שיש לקחת את דעתי בערבון מוגבל, וכמובן שאשמח לקבל דברי ביקורת. הדבר הראשון שעולה מהכתב הוא השוליים המתקצרים כלפי מטה, הם נובעים לדעתי מתחושה שאת עומדת בפני שינוי גדול בחייך, תקופה שבה תתרחקי מהעבר ומחלק אחד מחייך ותתחילי להתמקד בחלק חדש. את מקפידה לשמור על שוליים שמאליים תקניים, דבר שמצביע על כך שאת רוצה ומקפידה לשמור על קשר עם הזולת, עם חברים, ושחשוב לך הקשר עם האנשים בכלל. מכתב היד שלך עולים לבטים לגבי העתיד וגם חששות שונים. הל´ שלך שבורה וכתובה בצורה לא זורמת, כתב היד שלך איטי, עם נטייה להשבר לפעמים, כל אלה מדגישים על משבר לא קל בתחום הרגשות, הסביבה החיצונית מלחיצה אותך לאחרונה. חשוב למצוא הגנה ובטחון אישי (לפי הל´ המגוננת). אני בטוח ביכולתך לעמוד בלחצים חיצוניים, את טיפוס ביתי, עם נטייה לאומנות, משכילה, עם יכולת חשיבה ראציונלית ומופשטת בשלוב טוב (האותיות מופרדות ויש רמת קישוריות משביעת רצון ביניהן) באופן עקרוני, כתב היד שלך בוגר, אחראי, ומעיד קצת על תחושת מחנק רגשי, את אדם שרוצה להיות בקשר עם הבריות, ואני חושב שאת יכולה ליצור קשר כזה בלי קשיים מיוחדים, גם אם הנסיבות בתקופה האחרונה הקשו עליך, והסביבה החיצונית גרמה לך לחוסר נחת, אני משוכנע ביכולתך וברצון שלך להיות אדם אופטימי עם שאיפות גדולות ומטרות גבוהות. אני לא יודע אילו לימודים אקדמיים את מתחילה, אבל לדעתי את צריכה מקום שיתן לך לבטא את היצירתיות שיש בך, וזה יכול להתבטא בדברים רבים, לדעתי לא מתאימה לך עבודה פקידותית, את צריכה מקום עם אתגר אינטלקטואלי. כמו כן, אני חושב שאת צריכה מגע וקשר עם אנשים. קשר רצוף, חיובי, פתוח, שבו תוכלי לתת מעצמך ולקבל חזרה. אלו העיצות שיש לי לתת לך, אשמח לדעת במה דייקתי והיכן פספסתי.

תגידי חני, את חייבת להתחיל ללמוד ../images/Emo35.gif

נראה לי שאת קצת מבולבלת מדי כרגע, ושאולי כדאי לך להתנסות קודם קצת בכל מיני עבודות לפני שאת מתחילה. בניגוד לז´אן נדמה לי שאת עדיין צעירה מדי מכדי להחליט על עתיד. בכל מקרה אם כתבת את הדברים בזמן של מתח גדול תתעלמי מהעצות שאני הולכת לתת לך : נדמה לי שעדיף לך עבודה שמתרוצצים בה ולא עבודה שיושבים כל היום על כיסא מול מחשב. נדמה לי שעדיף לך לעבוד מול אנשים. לא בטוחה אפילו שחינוך, אולי דווקא מכירות או שיווק או משהו כזה. בכל אופן, הטמפרמנט שלך נראה לי דווקא סוער... הדבר הכי בולט עבורי זה שאת במצב של צומת, קצת מבולבלת וכל זה ואולי עדיף לך לא להחליט עכשיו אלא להתנסות בכל מיני דברים ורק אז להחליט. אז, אגב, את מוזמנת לשלוח שוב את כתב ידך ואז אולי נוכל לעזור יותר. מדעתך

חני ג.

New member
אתם צודקים בחלק מהדברים...

כולם אומרים לי שאני יצירתית- ושאני לא מפתחת את זה, כי ב"ה נולדתי גם עם כישרון שיכלי - שבו אני משקיעה. אני לא יכולה להסתדר בלי חברה, ואני נמצאת במצב של לחץ נפשי עכשיו- אני ינסה לבדוק אם יש לי כתב יד מלפני כמה חודשים ותוכלו להשוות בין 2 הכתבים.

למעלה