מכתב למישהי

עומרי98

New member
מכתב למישהי

זה בשבילך... עברו חודשיים, אחרי חודש יחדיו, אני כבר ממשיך הלאה, אספתי את השברים, חזרתי לעצמי, בערך. אין לי מושג מה את עושה, אם יש לך מישהו, אם את בוכה בלילות, או אנ´לא יודע מה, אבל אני עדיין חושב עליך. פחות ופחות כל יום, יודע שאהבתי אפילו שאמרת שאהבה זה משהו אחר, וזה לא, אולי באמת מצאת לך מישהו אחר, איתו תחשבי על חתונה והכל, וטוב שאני לא באזור, ככה לפחות תאכלי לחשוב על עצמך ומה שחשוב לך, במקום מה כולם רוצים ממך ומה השכנה הפוסטמה שלך חושבת עליך, עדיין חסר בי את המשהו הזה, המשהו הזה שעדיין יכול לגרום לי להזיל דמעות ברגעים של אני לבד עם עצמי, עם הרגשות, עם המחשבות, עם העבר, אבל המשהו הזה תיכף ייבלע בחיבוק של מישהי אחרת, וכן, טוב שחתכת את מה שהיה, וטוב שאני חתכתי ולא שמרנו על שום קשר, כי בת´כלס אין לנו מה לחפש ביחד, כל אחד הולך לכיוונים אחרים, ויש עוד אהבות בעולם הזה, המעגל מתחיל להיסגר אט אט, וכבר אין בי את החוסר אמון ברגשות, כי אני יודע שכאבתי, שלא שכחתי, שלא סתם אמרתי ושאני עשיתי את שלי, ויותר מבין, יותר בוגר, יותר יודע מה לחפש ומה אני רוצה. הגולל נסתם לו, וזהו, וחבל שזה לא נגמר יותר יפה.

ניקולי

New member
מכתב יפה..

עם כל הכאב.. אתה עדיין אופטימי.. וטוב שכך למדת על בשרך להפסיד ולהמשיך הלאה...
אל תסתכל לאחור כי אין מה לנבור ולחפור.. המשך בחייך הסתכל קדימה יש לך את זה... רק אל תישבר.. ניקול*

GALI02

New member
ממש יפה

היי וברוך הבא!!! מכתב יפיפה וממש נוגע ללב. אז מה שלומך עכשיו? יש כבר אהבה חדשה? תשמור על האופטימיות תמיד ותחייך וכמו שאמרת שים את זה מאחוריך גילי

mariana

New member
קודם כל ברוך הבא

אני מקווה שתישאר פה ותהפוך להיות חלק מהמשפחה
דבר שניאני ממש אוהבת את האופטימיות שלך במכתב ואוהבת את המכתב הזה שרשמת, הלוואי וגם אני יכולתי לכתוב מכתב כזה. אז תמשיך ככה, כי אתה בדרך הנכונה. תצליח באהבה מרין

למעלה