מכתב למורה.

ayagu

New member
מכתב למורה.

שלום לך המורה. עברנו שנתיים לא קלות אחת מתוכן מאובחנת ומאחר והיו בינינו לא מעט הבנות רציתי לספר לך שאני מאד מפחדת. קטנטונת שלי ADHD עם כל המיטב ונכון שזה לא קל, אבל זה המצב. וששמעתי שאת עם הכיתה ממשיכה רציתי שההתחלה השנה תהייה מבטיחה. כאמא הציפיות שלי ממך בשמיים שתהיי קשובה מבינה מתחשבת. שתדעי להצביע על הטוב ולא רק על הרע ובעיקר שתהיי תומכת. בדרך כלל אחרי שיחות איתך אני בוכיה במשך ימים. את נוטה לזרוק אבחנות (למרות שאת לא מאבחנת) ולהצביע על כל הלקויות וכשאני מנסה להצביע על הצדדים החיובים. את אומרת שאין צורך להזכירם כי את זאת אנו יודעים. בשבילי קטנטונת מיוחדת ויחידה ובשבילך עוד ילדה היושבת בכיתה ומעבר לכל יש לה אמא מנדנדת אבל חרדה, מודאגת ומאד מפרגנת. כאמא אעזור לקטנטונת שלי להגיע לשמיים ואקטוף עבורה את הכוכבים. כעמיתה למקצוע אוכל לומר לך שאני מההורים שמגזימים. אבל אשמח אם שתינו ניקח את קטנטונת כמטרה משותפת ונשכח את העבר כי מה שחשוב הוא רק המחר. שלך בתקווה אמא של קטנטונת.

zivadina

New member
בטוח שהמורה לא תישאר אדישה

לשיר המקסים הזה. אני מחזקת את ידך להגיש לה אותו בלווית ציור של קטנטונת, ואולי כמה שינויים על מנת שתוכלי לקרוא אותו לקטנטונת מבלי לצנזר, כך שזאת תהיה מתנה משתיכן למורה לקראת תחילת השנה. יש לך סגנון שנכנס אל הלב.

באמת מקסים!!

לא נותר אלא לאחל לך, שהמורה אכן תענה לדברייך החמים, ולא תאכזב עוד... שנה טובה ופוריה לקטנטונת שלך!!

חני ב

New member
מקסים ומרגש

אני מקווה שהוא לא ישאר במגרה אלא תגישי לה אותו באופן אישי. בשיר את כל הציפיות שלך ממנה, נפלא. מאחלת לכן התחלת שנה טובה.

ayagu

New member
../images/Emo39.gifתודה לכולן.

אני מתכננת למסור את זה למורה של קטנטונת ביום הראשון ללימודים יחד עם פרח וכמו שהציעה זיוה גם עם ציור שקטנטונת ציירה. בתקווה שהמורה אכן תיישם. תודה על התמיכה טוב שאתן פה.

דליה.ד

New member
איה, את כשרון!

ממש חבל על הזמן, והאם הבנתי שאת מורה?...לא ידעתי. אני חושבת שבשיר ביטאת הרבה הרהורים של הורים מודאגים רבים ולא רק של ילדתך הפרטית. ולכן אני מזדהה עם כל מילה. בני (12) החל היום את שנת הלימודים בחטיבה (אצלינו מתחילים קודם כי עושים "גשר" בין יום כיפור לסוכות) ואני יכולה לומר לך שהפרפרים שיש לי בתחילת כל שנה בבטן, נכנסו לקריזה והם עכשיו משתוללים חפשי. לא אמרתי לו דבר על כך, כמובן. אמרתי לו שאני סומכת עליו, שהוא ילד נפלא וחכם ושעכשיו הוא מתחיל את העתיד שלו. ושיהיה לו בהצלחה! רציתי לתת נשיקה, אבל בגיל הזה, זה חבל על הזמן...

ayagu

New member
אני כל כך לחוצה מתחילת השנה

שאני כבר כמה לילות לא ישנה ומסתובבת חסרת מנוחה בבית. השנה קטנטונת עוברת מהחטיבה היצירה לכיתות היסודי ( כתה ג) ועומס הלימודים גדול יותר. אני כל כך רוצה שהמורה תקבל את המסר הנכון כדי שלקטנטונת יהיה קל יותר. ביקשתי מאבא של קטנטונת שהוא זה שייצור השנה את הקשר עם המחנכת. ואני אהיה יותר מאחורי הקלעים. כתיבה במידה זו או אחרת היא ה"התרפיה" שלי. ובאשר למקצועי אני מורה ומדריכת מורים לנושא שיטות הוראה וחלופות בהערכה. אני יכולה גם להגיד שמאז שקטנטונת נכנסה לכיתה א עברתי מהפך מאד גדול בגישה שלי להורה בכלל ולתלמידים בפרט.

ayagu

New member
השמטתי אותיות.

מרוב עייפות ולחץ אני משמיטה אותיות בהקלדה. התכוונתי להוראה . ולחטיבה הצעירה.(כתות גן-ב).

בהצלחה

כפי שאת רואה כולנו כאן יחד איתך ועם היד על הדופק. בכללות כולנו- גם אני! חיזקי ואימצי! וקטנטונת שלך בחורה ילדונת לעניין, אני בוטחת ביכולתה. שלך, אני.

אוי זה מרגש...../images/Emo39.gif

את מדהימה יקירתי...המכתב שלך נגע במקום שנראה לי כי כולנו מזדהים איתו. אז בהזדמנות זו - לכל האימהות - שתהיה לנו שנה קלה יותר |איקון של אפרת עם עור ברוז|

למעלה