מכתב לכולם!!!!!!!!!!!!!

סידני

New member
מכתב לכולם!!!!!!!!!!!!!

לכולם: חג שמח. עכשיו קצת יותר מפורט: לקוטלת או קוט` או קוט בלי ה-`. מה קורה איתך נשמה אני מתגעגעת אלייך. אני מקווה לראות אותך מתישהו. לציט`, ציטוס צ`סטר וכו`... כל הזמן אנחנו מפספסים אחד ת`שני. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה מתחיל לעלות לי על העצבים. ודרך אגב אתה יודע כמה פעמים עברתי דרך הכפר שלך? מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא פוטטו: עיזון שעיר ומתועב שלי. מה המצב? מה קורה? תגיד לי משהו מה אתה כל הזמן משחק אותה עסוקקקקקקקקק??????????? אתה בטח אומר את זה כדי שאני לא יטריד אותך, אבל לא תמיד זה יילך לך רק שאין לי הרבה זמן אז זה יכול עוד לעזור לך. בכל מקרה חג שמח ואולי תעשה שעווה בכל הגוף לכבוד החג ות`צמר תתרום לפנינה רוזמבלום שתיצור עוד קו אופנה שתיקרא על שמך. ``סריגי פוטטו ופנינה בע``מ`` בליידושששש: או שזה אתם אף פעם לא נמצאים פה או שפשוט אתם רואים אותי ובורחים אני ממש לא יודעת...... בכל אופן פשוט התגעגעתי להציק למישהו כחול אז עד שאני לא יצליח להציק לך אתה תראה אותי כל יום בצ`אטטטטטטטטטט (טוב, אולי לא כל יום, יניבי שלי יהרוג אותי אחר כך) לכול שאר האנשים שבפורום: אתם מרגישים שמשעמם לכם אתם לא יודעים מה לעשות פשוט תלכו לפרטי של הכחולים (רצוי בלייד) ותציקו להם. חולה על כולכם סידני.

@poet-ADMIN

New member
חומד יש אנשים שצריכים לעבוד

כדי שאת והחברות הניבזיות שלך תוכלו לצוטט בשקט עכשיו לתת כבוד ולהלל אותי אני כאן חבקני

למעלה