מכתב לחבר

ניקולי

New member
מכתב לחבר

אומרים שהפגיעה הכי קשה שלך זה ממישהו שאתה אוהב הכרתי אותך לפני כ - 8 חודשים לא זוכרת (מי סופר?) בחור נחמד, רגיש, טוב לב רחמן,ובנוסף לכל אלו אבא נהדר. ארחתי אותך בביתי מס' פעמים ואף הייתי שותפה לסודות שלך של מאחוריי הקלעים..ייעצתי לך והתייעצתי איתך. סה"כ היתה לי הרגשה של הנה יש לי אח חבר רע מה שרק תבחר (והבחירה לא כ"כ גדולה). היכרת מישהי שלא רצית להמשיך איתה את הקשר, שאלת, התייעצת, ולבסוף עשית מה שנראה לך נכון לעשות (עשית את הצעד הנכון) כשהתחילו הירידות, הפגיעות, והעלבונות, החלטתי לבוא לעזרתך כי באמת אני אוהבת אותך , ואני יודעת עד כמה זה הציק לך וכאב לך , לכן החלטתי להתקשר לאותה בחורה ובסבר פנים יפות לאמר לה עד כמה שהיא שהיא לא צודקת ועד כמה אתה בן אדם נפלא. ושזאת זכותך המלאה לחתוך את הקשר. למרות ששוחחתי איתה ולמרות שאמרתי לה את מה שאמרתי היא המשיכה לבוא ביציאות כאלו או אחרות. כשאמרתי לה שהיא צריכה טיפול פסיכולוגי היא כעסה עליי גם כשאמרתי זאת מתוך כוונה לעזור.. ושהיא תעזור לעצמה ברגע שתקבל את מה שהייתה אמורה לקבל מזמן. רבתי איתה בשבילך, רבתי איתה כי ידעתי שמשהו לא בסדר, ושהיא פוגעת באחד החברים הטובים שלי. ואז.. הפוגה ואז היא כבר לא מגיעה לכאן.. אבל.. במקומה מגיעים שליחים כל מיני כאלו שמנסים להגן עליה ולהציק לך.... אני פניתי אלייך במסר אישי באחד הפעמים ואמרתי לך בפה מלא.. נראה לי שמישהו משחק אותה כאן ומשהו לא נראה לי ואתה יודע בדיוק למי כוונתי ואני בטוחה שאחרי שיקראו את המכתב הזה כולם יידעו במי מדובר !! כן אני אמרתי שהוא מזוייף, אמרתי שהוא לא נראה לי ואמרתי עוד שהוא שליח של מישהי. אתה לעומת זאת אמרת לי שגם לך נראה חשוד העינין אבל.. אתה לא מתכוון לדבר על זה כי לא כל מי שנכנס לפורום יראה חשוד בענינו שזה לא נראה לך הגיוני.. ועד שהוא לא יפתח את הפה אתה לא מתכוון לאמר מילה ולהמשיך כרגיל. קיבלתי את מה שאמרת ואף עניתי למסרים שלו כמו כל אחד מהפורום שהגיב לו. ערב פסח הוזמנת אלינו הביתה (בשמחה) אבל אתה לא יכולת להגיע.. ואז.. יום פסח עצמו אתה שולח לי מסר שההוא שלח אלייך ושהוא מציין בו שאחת הבנות מהפורום אמרה לו שאתה אמרת שהוא מזוייף!! כתבתי לך במסר שידעתי ידעתי מההתחלה שהוא לוחץ יד לאותה אחת. והייתי בהלם מההודעה שלו אלייך. יום שישי בשעה 12.30 הרמתי אלייך טלפון ע"מ להזמין אותך אלינו הביתה (שוב בשמחה) אבל לדאבוני לא ענית לפלאפון.. נסתי יותר מאוחר וגם לא ענית לפלאפון. יום שבת שוב התקשרתי ולא ענית מוצ"ש גם התקשרתי ולא ענית ואז ירד לי האסימון והבנתי שמשהו כאן לא כשורה. כתבתי לך מסר אישי בבוקר..האם אתה ברוגז איתי? ומה קרה?? ואז לפתע קיבלתי את הפגיעה נפלה לרגליי
כל האשמות כוונו אליי!! החלטת שאני זאת שאשמה בהכל שאני זאת שמסרתי לו את המסר הזה.. שאתה אמרת שהוא מזוייף. כן אני זאת שהייתי לצידך מתחילת הדרך, אני זאת שרבתי עם אנשים בשביל להוציא אותך צודק, כן אני זאת!! זה נראה לך הגיוני??? זה נראה לך פייר להשליך אצבע מאשימה??? חשבתי שיש לי חבר (כנראה שטעיתי) עוד אמרת לי במסרים האישיים שאם זאת לא אני אז אתה מתנצל אני מעולם לא פגעתי בחברים שלי ואם טעיתי או פגעתי תמיד ביקשתי סליחה אבל כאן במקרה הזה אין לי ממי לבקש סליחה כי זאת לא אני!! חבל שיחסים כ"כ טובים נגמרים כך בגלל צד שלישי דיבילי. הייה שלום חבר!! ניקול*

mariana

New member
היי ניקולי

אני באמת מצטערת שאותם אלו שפגעו בך אם זה בכוונה תחילה ואם לא הם כנראה באמת "עוורים" ולא רואים את מה שצריך לראות. את את שלך עשית ותרמת, אחרים צריכים לדאוג להמשך. אוהבת

חבל שהדברים צריכים להכתב

ולא יכולים להאמר לפעמים מחוסר הידיעה יש פגיעה אם היתה אפשרות לפתוח את הקלפים לגמרי ולהבין שיש פה טעות לדעתי יש מישהו אחר שמשחק בכולם... שווה לתת למצב להתקרר ואולי לבדוק אותו שוב חבר היום זה מצרך יקר

לב יקר

New member
חבל לי לקרוא את זה ניקולי

מיכתב מרגש ניקולי צר לי שאת כותבת ברמזים כול כך ברורים. אניני מבין מה הקשר שלך לסיפור המוזר הזה... אל תהיה בהלם כאשר אני מכיר אנשים חדשים. לא חתמתי חוזה עם אף אחד כאן.... ניכנסתי לכאן לפורום בעיקבות הודעה שכתבת ולא מצאה חן בעיניה.ניכסתי לכאן ומאוד התרשמתי מהאנשים שכותבים כאן. סיפרתי חלק חשוב בחיי.והתרשמתי מיד שאכן מצאתי את מקומי בפורום הזה.. עוד לפני שניכנסתי לפורום הזה האיתי בפורום אחר אך לא פעיל כמו כאן.. מעולם לא היה לי קשר לאותה בחורה שכתבת.חוץ מהמסיבה שבא היכרתי אותה.. (אני מקווה שאת יודעת למי אני מתקוון.)גם היום אין לי קשר רומנטי איתה עם לזה את מתקוונת במכתבך.אז אל תהיה בהלם.לא מענין אותי מה היה כאן לפני שניכנסתי לפורום היפה זה.. זו הבעיה שלך ושל החברים כאן.אני מחוץ למשחק הזה. באותו תקופה ניכנסה בחורה בשם פרח זהוב.(את זוכרת!!!)שמה גלית כהן מאילת.ולא מי שאת חושבת שעשעתי יד איתה...שוב אל תהיה בהלם עם אינך יודעת פרטים שקיבלת.מעולם לא ניכנסתי לכאן בתור מזוייף.אהבתי מאוד את האנשים כאן.וחלק נישאר בקשר מסרים ואפילו בקשר טלפונים.ישנה בחורה.ואני מדגיש מיקי.לא ניקולי שכותבת כאן באופן קבוע.אניני יכול לפרסם את שמה בגלל כבוד העצמי שאני רוחש לאנשים שכותבים לי.אותה בחורה כתבה לי לפני שבועים שאני לא אכנס לכאן יותר כי עשו אליי חרם.בגלל אותה בחורה. בהתחלה האיתי בהלם.וכתבתי לה שאניני מעמין לכול השטיות האלה.נכון ניכנסתי לא פעם ולא ראתי תגובה לכתיבתי.אך חשבתי לתומי שזהו מקרה.. בערב החג היא שלחה לי הוחכה לכך..נכון מאוד התרגזתי.כול החג בעצם התקלקל לי.אך עם השעות נתתי לעצמי להיכנס יותר להעניין בהרגע יותר.. אניני יודע היום עם אכן אותו מסר שקיבלתי מזייף.אך גם זה כבר לא כול כך מענין אותי..חבל לי שכך אני צרייך לסיים את דרכי באחד הפורומים הכול כך יפים שניתקלתי בו.דווקה בתקופה קשה זו.. אחרי שליחת הודעה זו אניני ניכנס יותר לכאן. אני מאכל לכול אחד שהיה איתי בקשר מסרים וקשר טלפוני לאורך כול התקופה היפה הזה בהצלחה.מי איתן ותידאו רק אושר ושימחת חיים. ולך ניקולי.תמשכי להיות תמיד יפה ומאושרת .ותמיד תיזכרי שלא תמיד מה שחושבים זו האמת. בהצלחה חברים

אני חייב לאמר

שאני פשוט בהלם!! אני מכיר את ניקולי יותר מכל אדם אחר (היום) . אני גם יודע שבחיים היא לא היתה פוגעת בזבוב, ובטח שלא בחבר, שדרך אגב שנינו אוהבים ומכבדים. אני לא מאמין למראה עיניי שחבר כ"כ טוב שלי כמו אח בשבילי מאשים את ניקולי.. (שזאת אישתי לכל דבר להזכירו) ניקולי נפגעה מאוד מעצם המחשבה שאולי זאת היא שאמרה דברים (שברור לכולם שלא היא אמרה) ולמרות כל זאת היא אינה שומרת טינה. אני לא יודע מה אותו אחד מרגיש ברגע שהוא קורא את כל הודעות האלו.. אבל דע לך חבר פגעת בה, פגעת בי! ויתרה על כך אני חושב שאתה מכיר אותה ואתה יודע שהיא לא היתה מסוגלת לעשות כזה דבר.. במיוחד לא לך. מעניין אותי לדעת מה אתה היית עושה אילו היא היתה מאשימה אותך בדבר שלעולם לא היית מעז לעשות!!

ליאור 30

New member
שבוע טוב ידידתי היקרה ניקולי

קודם כל התחיל במה שלומך????? ועכשיו לעניין המכתב שכתבת כאן אני קורא את מכתבך רק עכשיו ואני פשוט בהלם טוטאלי איך אותו אחד יכול לבוא ולהאשים אותך מי כמוני מכיר אותך כאן טוב על ימין ועל שמאל חוץ מאשר בעלך ויודע במדויק מי את ומה את ואם אני חושב נכון אני גם יודע למי כוונתך במכתב ואני קורא ואני בשוק ואני בהלם את שלא מסוגלת לפגוע אפילו בזבוב הוא בא ומאשים אותך עוד בדבר כזה לך בחור יקר שמנסה לאמר ולחשוב שניקולי פגעה בך או רצתה לפגוע אני מציע לך טוב טבו ללכת ולבדוק את מה שאתה אומר לפני שאתה מאשים את ניקולי היא האחרונה שתפגע במשהו כאן ובכלל אז אני מבקש ממך לך ותחשוב שוב עם עצמך לפני שאתה פוגע כי דע לך שברגע שראיתי שפגעת בניקולי באותו רגע גם פגעת בי וחזק ניקולי לך אני אומר על תתיחסי לפעמיים לוקח קצת זמן ללמוד מי הם החברים האמיתיים שלך וכרגע גילית שהוא ממש לא חבר רק ניצל אותך למטרה מסויימת אז אני מבקש ממך על תיפגעי מפגועים חולה עלייך ידידך וחברך האמיתי ליאור נ.ב. אני יודע שמגיע לי מכות ניקולי אבל מבטיח לבוא לבקר

ניקולי

New member
ליאור

תודה נשמה על הדאגה אבל באת קצת מאוחר הייתי אומרת... כי כבר הכל בסדר ולאמר לך את האמת כבר שכחתי במה מדובר!! תודה על הדאגה, אתה חבר אמיתי!! אוהבת ניקול*

למעלה