מכתב לחבר...

אורית 36

New member
מכתב לחבר...

חבר שלי, בוקר טוב. אתה הרי לא תקרא את המכתב הזה. אתה שוכב עכשיו בבית-חולים. אולי כבר מטושטש. הלואי שכבר מטושטש!! אתה מחכה לניתוח. ואתה פוחד. אמרת לי ..ואני מאמינה. ואני מרחוק ... מחזיקה את ידיך ...ידי הפסנתרן. מתפללת עכשיו רק לשלומך. גם אני קצת פוחדת. מחכה לך שתשוב. דואגת אוהבת אורית 36

michelle 33

New member
תחלום עלינו...

אוי אוריתי כמה קשה לנו שהוא שם ואנחנו כאן... חבר יקר שלנו...עכשיו שאתה (כנראה) ישן לך ורדום....אז היה נכון לחלום על רגעים עליזים שהיו לנו יחד... אם הייתי יכולה להיות שם לידך ולהחזיק לך את היד ,הייתי הראשונה לעשות כך. לעזאזל...כל כך מכירה את הרגע ההוא, הרגע שמלטפים אותך ואומרים שהכל יהיה בסדר ( מה אנחנו מטומטמים?איוולים? הפחד.....שיט הפחד) אז חבר יקר שלי.....דע לך...(יודעת שאתה חולם עליי)...שאני כל רגע איתך ויודעת אני שכעת עתה בעולם של חלומות, הזיות... ושתצא משם.....מבטיחה לך ארגז שלם של סנביצים עם קוטג (בדיחה פרטית)... כולנו כאן....הקרובים שלך איתך כעת....מחזיקים אצבעות.... מחכים לטלפון של אחרי....לשמוע את קולך.....ולהאנח שהכל כבר נגמר... אז נשיקות ממני (כמו שאתה אוהב)... בחיי לא מסוגלת להתרכז היום.... איתך בכל שנייה... מישל

אילה.

New member
למרות שלא מכירה...

לא מכירה את האיש, אבל מכירה את הסיטואציה ויודעת שאף פעם אי אפשר לשלוח יותר מדי איחולי החלמה, יותר מדי תקוות, יותר מדי אהבה, אז אני מוסיפה עוד משלי, אילה

הוריקן

New member
לך חבר

מה עוד אפשר להוסיף שעוד לא נאמר חוץ מאשר מחזיקים לך אצבעות איתך לאורך כל הדרך הוריקן

לחבר של החברים שלי...

מאחלת לך שהניתוח יעבור בשלום, מאחלת לך להרגיש טוב. מאחלת לך לקום על רגלייך מהר... כדי שתוכל לצעוד לקראת חברייך, שמחכים לחבק אותך. אני לא מכירה אותך, אבל אתה חבר של החברים שלי. ובכלל אתה...מישהו, וכל אדם הוא מיוחד. מצטרפת אל ברכתם אותך. ומצרפת לך ברכה קטנה, שתחמם את ליבך. ברכה מחברייך אלייך... ת ה י ה ב ר י א !!!

דורית!

New member
איתך

חבר היום כל היום חושבים עליך ואם מחשבות יש להן כח ויש להן אז היום במיוחד תהייה חזק ואם לא היית אומר ``לא``… כבר היינו מתייצבים אצלך בעל כורחך ועל אפך וחמתך … עכשיו, מה שנשאר לנו זה לחשוב ולחכות מרחוק אתה אולי מפחד עכשיו אולי רק מטושטש…. אבל בין לבין… אולי אתה שומע גם את אלה שלא נוכחים אבל איתך יאללה אני מתחילה להיות דביקה אתה עוד עלול להתרגל… ואפרופו קוטג`.. מהיום חביבי רק 5% ! ביי דורית!

למעלה