מכתב לחבר

מתוקית.

New member
מכתב לחבר../images/Emo23.gif

כשאתה הולך בדרך הכביש חלק ויש פרחים בצד הדרך הכביש מתעקל ויש עצים בצד הדרך הכביש לא ממש חלק יש בו בורות ודרדרים ואבנים כשאתה לומד לקבל את הדרדר לצד הפרח את העצים והאבנים גם אם תלך בכביש מלא בורות דרכך תהייה קלה ובמסע אל עצמך תבין שהכל עובר ממול ואחרי כל ירידה באה עלייה. יודעת שלא תמיד כך יודעת שקשה אבל רבאק תחייך כבר כשאינך מחייך זה הרבה יותר קשה ג´ול שולחת מכתב למישו יקר

א פ ר ו ח

New member
את יודעת../images/Emo23.gif...

מדברים על תקוות? כולי תקווה שלכל אדם בעולם הזה יהיה / תהיה חבר / חברה כמוך ! יש שזוכים לעושר, יש שזוכים לרכוש. יש כל מני זכיות. מעטות הן הזכיות האנושיות. לחבר הזה שלך, יש לו מזל !!!! תאמיני לי שיש לו מזל. אני יודע מה שאני אומר ! נדירה נדירה נדירה את ג´ול
לא צריך להתאמץ הרבה בשביל לאהוב אותך

ג´וללללללללללללל

לג´ול ולמישו יקר... פו וחברים בתוך כל אחד מאתנו יש ינשוף, שפן, אייה ופו. במשך זמן רב מדי בחרנו בדרכם של ינשוף ושפן. כעט, כמו אייה, אנחנו מקטרים על התוצאות, רק שזה לא מוביל לשום מקום. אם נרצה לנהוג בחוכמה עלינו לבחור בדרך של פו. כאילו ממרחקים קוראת לנו הדרך בקולו של ילד קטן. לפעמים יהיה לנו קשה לשמוע, אם כי חשוב לשמוע, כי ללא הקול הזה לא נמצא את דרכנו בין עצי היער. רק טוב!!!

למעלה