מכתב להנהלת הפורומים

מכתב להנהלת הפורומים

לא רק שטל קר וחנה בית הלחמי בפורום פמיניזם ומעמד האישה כותבים בראש חוצות שאני עבריין, שיש תלונה נגדי במשטרה, אלא הם ממשיכות במסכת סתימת הפיות. הנה טל קר ממליצה לכותבים לחסום את הדואל שלהם לקבלת מכתבים ממני. שזה אומר כי כך תשאר להם היכולת להכפיש, לקלס ולנבל מבלי שלי תהייה היכולת להגיב או להגן על עצמי. הם חסמו אותי בפורום. ועכשיו הם מעוניינים לחסום גם את האפשרות שנותרה לי, ולהגן על כבודי בפניה אישית. תגידו לי מנהלי תפוז... מה פשעתי? מי זה שהכריז עלי מלחמה? למה שאשתוק? כיצד אתם ממליצים להתמודד עם תופעה נפשעת שכזו? למה אתם מתירים למנהלים להתעמר בגולשים? אפשר לקבל תשובה קונקרטית או שאתם חרשים ולא´כפת לכם שפוגעים, מעליבים, מקללים, הורסים וגורמים לעוול בל יתואר. למה? מה עשיתי? במה אני אשם? האם אין לי אפשרות להגן על עצמי? מאין שואבות שתי הנשים הללו את כמות הרשע הגדולה הזו? האם הן נולדו כאלה? או שזה בגלל התסמונת הפוסט טראומטית? כיצד אתם מאפשרים לנשים גועליות כמו טל קר וחנה בית הלחמי לנהל פורום כל כך רגיש כמו מעמד האישה? למה אתם לא מזהירים את הגולשים מפני הגברות הללו, שבמסווה של שחרור האישה הן דורסות גברים? או שזה אופנה חדשה, להשפיל גברים, לדכא אותם, לעלוב בהם, להפיץ עליהם כזבים, לספר שהם עבריינים! כיצד אתם מתירים לנשים להתנהג בגסות ובאלימות? אופסססס.... סליחה... ברח לי... כתבתי אלימות וחיברתי את זה לנשים... כי מה פ´יתום... אין דבר כזה! רק גברים מתנהגים באלימות! מה... לא ראיתם את הפרסומות על זה?

למעלה