מכתב להוריי

blackroses

New member
וואו, מדהים.

ממש רגשת אותי עם המכתב שלך, באמת מדהים. שלחת אותו להורים שלך?

עצוב

ועם זאת כל כך מעודד. יותר מהכל את צריכה להרגיש גאה על הדרך שעשית עם המסקנות שהיום את אישה עצמאית, חזקה ורגישה, ולפי מה שאת כותבת גם יודעת להיות אוהבת ונאהבת, דבר שלא מובן מאליו בכלל. כל הכבוד לך! בהצלחה בהמשך.

אני מצטער על היציאת דופן שלי

אבל אני לא סולח!! יכול להיות שאני מכבד אותם, בקשר איתם, ובעיקר חי איתם - אבל זה לא אומר שאני משלים וסולח להם על זה ש18 שנה היו פארש!! אני לא מתחיל כל יום לבכות על זה - כי לא יצא לי כלום, אבל כמו"ש - זה לא משהו שאני ישלים עם זה.

GP79

New member
אתה לא היחידי

גם אני לא ממש סולחת... לפעמים אני מרגישה,שהם ועוד כמה,הורידו אותי למטה למטה,והפכו את החיים שלי להרבה יותר קשים.והכל בגלל שטויות. מבינה אותך לגמרי !

GP79

New member
מקסים! כל הכבוד על

כל הכבוד על האומץ :) את תצליחי בחיים !

Apparently

New member
המקבוק מציג לי את רוב המלל בג'יבריש

וזה ממש מוזר כי בעיקרון הוא יודע איך להתמודד עם קבצים שנוצרו בפיסי. אם מישהו שחבר שלי גם בפייס יכול בבקשה לשלוח לי את התוכן בהודעה, אודה לו מאוד!

ואצלי לא... גזענות או סתם אפליה???

ב Text Edit הציג הכל מעולה, ב Pages החליט ש 90% מהטקסט בכלל בערבית... אבל לא צפיתי בהתקפה שכזו. אפילו לא ג'ברית אחת לרפואה... מצ"ב הטקסט ב RTF. אין מצב שהמחשב יעוות את זה.

חשוב שנית. סימני הניקוד הולכים משמאל לימין.

למינעלים מותר לשקר

אצלי אין שום בעיות פיסוק, ניקוד או כל דבר אחר... את ממש מתעקשת איתי?! קחי את זה ב PDF...

אבל, אבל

נשבעת שסימני הפיסוק אצלי הפוכים, זה לא נורא רק רציתי להגיד שאפילו ה RTF לא עושה את העבודה.

למעלה