מכתב לביבי

פרחי110

New member
מכתב לביבי

מאת: מעריץ ופעיל שלך לשעבר. ציטוט שלך: "הם מפחדים". מי פוחד , ועד היום לא התאושש? הנכים, העניים, הגמלאים, הקשישים. מי לא פוחד? העשירים. כל מה שגזלת מהרשומים למעלה, הלך לכיסים של העשירים. כך היה, וכך גם יהיה, אם תיבחר. אבל אני מאוד מאמין שאנשים כבר עמדו על טיבך, ולא יתנו לך להגיע לאן שאתה רוצה להגיע. למדת הכל מברק (שתמיד ברח מלבנון, והביא את החיזבללה. שברח מצאלים, אחרי שקרתה תאונה בזמן האימונים, ועכשיו ברח מעזה: הסוציאליסט הגדול, שגר בדירה צנועה במגדלי עקירוב, ואתה נותן להבין שהוא יהיה שר הביטחון שלנו. אתה מצהיר שאתה מוריד מיסים ב- 20% . ממי אתה מוריד? מהעשירים. בוודאי שמכל המסכנים אתה לא מוריד, מכיוון שאין להם ממה לחיות (אין ממה להוריד בכלל). עוד משהו למדת מברק: כל מה שהוא אומר היום, מחר הוא יגיד להיפך. האנשים שעזבו בגללך את הליכוד (אנשים כמו בני בגין, מרידור ועוד.. ) חזרו לליכוד, אבל אני מאמין שהם חזרו לליכוד, ולא לביבי נתניהו. ואני בטוח שהם יתאכזבו שוב, ויעמידו אותך במקום שמגיע לך. קיבלתי פעם מכתב אישי ממך, והודית לי על הפעילות בזמן הבחירות הקודמות. הוא היה נתון במסגרת, על הקיר בסלון. הורדתי אותו, וזרקתי אותו לפח, כי זה המקום שמתאים לו. המקורבים שלך תוקפים את ליברמן מ"ישראל ביתנו", וידוע שזה בידיעתך, כי גם אני, והרבה כמוני תומכים בו, והוא יגזול ממך כל כך הרבה קולות, עד כדי כך שלא תוכל להרכיב ממשלה. כל אחד אחר (חוץ מברק, מפלגת העבודה) יהיה טוב יותר לעם ישראל. פרחי העתק: מר ליברמן ביביהו

פרחי110

New member
מכתב לביבי

מאת: מעריץ ופעיל שלך לשעבר. ציטוט שלך: "הם מפחדים". מי פוחד , ועד היום לא התאושש? הנכים, העניים, הגמלאים, הקשישים. מי לא פוחד? העשירים. כל מה שגזלת מהרשומים למעלה, הלך לכיסים של העשירים. כך היה, וכך גם יהיה, אם תיבחר. אבל אני מאוד מאמין שאנשים כבר עמדו על טיבך, ולא יתנו לך להגיע לאן שאתה רוצה להגיע. למדת הכל מברק (שתמיד ברח מלבנון, והביא את החיזבללה. שברח מצאלים, אחרי שקרתה תאונה בזמן האימונים, ועכשיו ברח מעזה: הסוציאליסט הגדול, שגר בדירה צנועה במגדלי עקירוב, ואתה נותן להבין שהוא יהיה שר הביטחון שלנו. אתה מצהיר שאתה מוריד מיסים ב- 20% . ממי אתה מוריד? מהעשירים. בוודאי שמכל המסכנים אתה לא מוריד, מכיוון שאין להם ממה לחיות (אין ממה להוריד בכלל). עוד משהו למדת מברק: כל מה שהוא אומר היום, מחר הוא יגיד להיפך. האנשים שעזבו בגללך את הליכוד (אנשים כמו בני בגין, מרידור ועוד.. ) חזרו לליכוד, אבל אני מאמין שהם חזרו לליכוד, ולא לביבי נתניהו. ואני בטוח שהם יתאכזבו שוב, ויעמידו אותך במקום שמגיע לך. קיבלתי פעם מכתב אישי ממך, והודית לי על הפעילות בזמן הבחירות הקודמות. הוא היה נתון במסגרת, על הקיר בסלון. הורדתי אותו, וזרקתי אותו לפח, כי זה המקום שמתאים לו. המקורבים שלך תוקפים את ליברמן מ"ישראל ביתנו", וידוע שזה בידיעתך, כי גם אני, והרבה כמוני תומכים בו, והוא יגזול ממך כל כך הרבה קולות, עד כדי כך שלא תוכל להרכיב ממשלה. כל אחד אחר (חוץ מברק, מפלגת העבודה) יהיה טוב יותר לעם ישראל. פרחי העתק: מר ליברמן ביביהו

Metacor

New member
רגע, אבל ביבי לא מכר את המדינה לש"ס?

אז איך הוא טוב לעשירים? רגע, אבל אם הוא טוב לעשירים, איך זה שהתקשורת צולבת אותו? הרי העשירים שולטים בא. רגע, אבל ביבי בכלל לא הוריד קצבאות לפנסיונרים - זה היה סלבן שלום. אבל תסביר לי בכל זאת, למה המדינה צריכה לקחת כסף מהאנשים העובדים בדמות מיסים, ולתת אותם לאלו שלא עובדים, בדמות קצבאות ילדים? היחידים שצריכים לקבל קצבאות, הם אלו שלא מסוגלים לעבוד שלא באשמתם (קרי נכים וזקנים). כל השאר - יאלה לעבוד.

israel3000

New member
תשאל פשוט למי הוא מצביע...

הרי "הם מפחדים" זה עכשיו בטרנד של ארד ואדלר. שולחים לפה כל מיני מתחזים ומאוכזבים.

פרחי110

New member
אולי אתה לא יודע, אבל...

כל הגזרות הרעות הלללללו, נעשו בזמנו של ביבי נתניהו ולא סילבן שלום, אבל ביבי לא סובל את סילבן שלום, ולכן נוח להאשים אותו. וגם עכשיו הוא אומר שהוא יחזיר מיסים רק לעשירים, ואם דיברתי על גזרות, אז לא התכוונתי לקצבאות ילדים, אלא פגיעה בגמלאים ובנכים.

Fasz

New member
עשירים = אנשים שמשתכרים עד 15000 בחודש?

או שאנשים שמשתכרים עד 15000 ש"ח בחודש, בעולם החולני והמעוות שלך, לא משלמים מיסים? כי זו התכנית, שאני מניח כי באם לא היית שכירת עט של קדימה, היית גם טורחת לקרוא.

פרחי110

New member
אתה טועה בגדול

ביבי היה ראש ממשלה בזמנו של סילבן שלום, אבל ביביהו היה שר האוצר כשהוא הוריד מיסים לקשיש/ים, לגמלאים ולנכים.

israel3000

New member
הבלים !

תתמודד עם העובדות ואם המצפון שלך אומר לך שמשקרים לך אל תכריח את המציאות להיות דמיון.

פרחי110

New member
כשאין מה לענות...

אומרים דברים שפורחים באוויר, ודברים לא ברורים. רק ליברמן!!!!!!!!

למעלה