מכתב לאלוקים...

אפרתיי

New member
מכתב לאלוקים...

יש לי כל כך הרבה שאלות אליך...אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. אני חושבת שהשאלה הכי משמעותית שהייתי יכולה לשאול אותך היא-למה? למה דווקא אני? למה אתה מקשה כל כך על החיים שלי? למה אתה גורם לי לתחושות הקשות האלו ולמחשבות האלו שקורעות אותי מבפנים? לקחת נערה דתיה בת 19,אשר אחרי כל מה שהיא עברה היא מרגישה מינימום בת 70.. שמת אותי בעולם בו זה כל כך ברור שבת תתחתן עם בן,והתעלמת לגמרי ממה שהרגש מצווה עליי...בחברה בה אני חיה אפילו לא חושבים על מקרים בהם מישהי תהייה לס**ת..זו הרי נחשבת למילה גסה..ואני אפילו לא מדברת על החברה החרדית.אבל המחשבות שלי הן כל כך תמימות... אני לא מפסיקה לחשוב על מה היה קורה אם אמא או החברות שלי היו יודעות מה אני מרגישה.. רק לפני שבועיים מצאתי את עצמי מגנה על "האנשים הסוטים האלה",אמרתי שלכל אחד יש את הזכות לחיות איך שבא לו,אז אלוקים,אם זה באמת ככה,למה אתה כל כך אוסר את זה?למה אתה גורם לי להרגיש כאילו אני גורמת סבל נורא במחשבות האלו שלי? למה כל המשפחה שלי וכל החברים כל כך פוסלים אותי? למה בחברה הדתית שכל כך מתיימרת להיות סובלנית,מוקיעים לסביות והומוסקסואלים? הרי אי אפשר להתכחש לרגשות.. וגם אם אני כבר באמת אגיע לשלב בו אני ארצה להיות עם מישהי..אתה באמת חושב שאני אמצא מישהי שכל הקטע הזה שאני דתיה לא יפריע לה? לפעמים אני לא יודעת אם אני אמורה להצטער על זה שבראת אותי כל כך חזקה.. לחיות עם כל המחשבות האלו כל כך הרבה זמן..ולשרוד..להמשיך בחיים שלי כאילו הכל בסדר..ורק לקבור את הראש בכרית..ולבכוווות. אתה יודע שכבר הגעתי לגיל בו א-נ-י מחליטה על דרך החיים שלי,בלי להתחשב במשפחה או בחברה..ואני באמת החלטתי! אני מאמינה בך בכל ליבי! גם בתקופות שהיה לי ממש קשה ורציתי לזרוק את כל האמונה הזו לעזאזל,לא הצלחתי.. זה חזק ממני,ואני מודה לך על כך, אני רק מבקשת שתקל עליי קצת,אני לא מבקשת חיים מושלמים,רק שיהיה יותר קל.. לפעמים ההרגשה הזו של הלבד מפחידה אותי.. אני לא יודעת למה אני כותבת את המכתב הזה,אתה הרי לא צריך מכתבים וירטואלים בשביל לדעת מה אני מרגישה..אבל כנראה שרציתי לפרוק קצת.. מאמינה בך תמיד

מורן א

New member
אפרתיי

לא קל לקרוא מכתב כזה ולהזכר תקופה בה אני הייתי בת 19 ומחשבות דומות חלפו בראשי. לא לכולם קל, לא כולם כאישתי למשל, באו הביתה ואמרו, אמא אני לסבית ואמא חייכה ואמרה, נו? ונראה כאילו דרכך קשה עוד יותר ולהתמודד לבד, זה תמיד קשה, אך בפרט בחברה סגורה שאינה מקבלת וקשה עוד יותר לשרוד. היי חזקה, ודעי שיבוא יום ו-א-ת היא זו בלבד שתחליטי מהי דרכך ומי שתאהבי ותאהב אותך חזרה תקבל אותך עם הדת כי היא חלק ממך. ואם מקל עלייך לכתוב, אמליץ להמשיך, כתיבה היא בדרך כלל כלי משחרר. תאמיני בעצמך. מורן

Anasih amadlik

New member
תשובה למכתב

אם את מאמינה בתורתו אז אין לך בעיה ואם את מאמינה את צריכה להבין שאין הוא אוסר עליך דברים שאין את יכולה לעמוד בהם

nur5

New member
אלוהים גם שלנו

שלי שלך שלהם של כולם הוא אוהב אותי אותך אותם באותה מידה אלו האנשים אשר נוהגים לקחת עליו בעלות ,אך לא כך הדבר. תודי ואל תצטערי על שברא אותך חזקה ואמיצה להבין ולהכיר את מה שאת. ההכרה הפנימית בהעדפה המינית היא צעד ראשון בדרך, היסורים הבכי והבדידות הם מנת חלקם של כולן, המקומות בהם אנחנו צריכות לבחור הם המקומות בהם אנו מחליטות לגמוע חלק נוסף מהדרך או להתעכב עוד קצת עוד שנה שנתים,ואולי יותר. אומץ:להיות נאמנה לעצמך. ולגבי המוקיעים אלו נמצאים בכל מקום בו היחודיות בולטת, ולא רק לגבי הומוסקסואליות ולסביות . וכמו שהקב"ה אמר ליהושוע לפני כניסתו ללא נודע חיזקי ואימצי.

למעלה