מכתב לאימא ז"ל
אימא שלי,
מתעוררת מעוד חלום,שחזרת אליי,שליטפת,שחיבקת,שהודעת בחיוך: "איילת חזרתי!" מנסה להכחיש את הנורא מכל-שלא אהיה הילדה של אימא לעולם. זקוקה להרגיש את חום גופך,את הנשיקות ואת החיבוק החזק,הרגשה כזו של להיות תינוקת נאהבת של אימא. זקוקה לעוד שעת סתם כזו של שטויות-תשבצים,טלוויזיה ושיחות על הא ועל דה.
סליחה שדווקא אחרי שנעלמת לי התחלתי לעשות את מה שהכי רצית,הייתי נותנת הכול כדי שתראי שהצלחתי ויהיה לך קצת נחת ממני. סליחה שהדאגה שלי ורגישות היתר שלי כלפייך הייתה לפעמים קצת מוגזמת עבורך ועבורי. סליחה שאפשרתי לרופאים לתת לך מורפיום,הלוואי שהייתה ברירה אחרת יקרה שלי. סליחה שלא ראית את ילדייך מתחתנים.
אני תמיד אחכה לך כאן למרות שיודעת בסתר לבי שלעולם לא נתראה..
חיבור קטן שכתבתי
בין שפיות לטירוף
את ניצבת מולי
בין דמעה לחיוך,מעודדת אותי
כל כך מתאמצת,עוד ועוד תרגילי פיזותרפיה
שיהיה לנו רק טוב
מחבקת אותי קרוב קרוב.
מחזיקה ביידי,חשה את ידך החמה
אז איך זה שבסוף נותרתי יתומה?
הכול נעלם
ואיתו הלכה התמימות
הכל נעלם
נשארה,נותרה רק ריקנות
לקחו לי את אימא
לקחו לי אותך
סליחה אימא,סליחה שהגורל רצה כך.
איילת שלך.
אימא שלי,
מתעוררת מעוד חלום,שחזרת אליי,שליטפת,שחיבקת,שהודעת בחיוך: "איילת חזרתי!" מנסה להכחיש את הנורא מכל-שלא אהיה הילדה של אימא לעולם. זקוקה להרגיש את חום גופך,את הנשיקות ואת החיבוק החזק,הרגשה כזו של להיות תינוקת נאהבת של אימא. זקוקה לעוד שעת סתם כזו של שטויות-תשבצים,טלוויזיה ושיחות על הא ועל דה.
סליחה שדווקא אחרי שנעלמת לי התחלתי לעשות את מה שהכי רצית,הייתי נותנת הכול כדי שתראי שהצלחתי ויהיה לך קצת נחת ממני. סליחה שהדאגה שלי ורגישות היתר שלי כלפייך הייתה לפעמים קצת מוגזמת עבורך ועבורי. סליחה שאפשרתי לרופאים לתת לך מורפיום,הלוואי שהייתה ברירה אחרת יקרה שלי. סליחה שלא ראית את ילדייך מתחתנים.
אני תמיד אחכה לך כאן למרות שיודעת בסתר לבי שלעולם לא נתראה..
חיבור קטן שכתבתי
בין שפיות לטירוף
את ניצבת מולי
בין דמעה לחיוך,מעודדת אותי
כל כך מתאמצת,עוד ועוד תרגילי פיזותרפיה
שיהיה לנו רק טוב
מחבקת אותי קרוב קרוב.
מחזיקה ביידי,חשה את ידך החמה
אז איך זה שבסוף נותרתי יתומה?
הכול נעלם
ואיתו הלכה התמימות
הכל נעלם