מכתב הקבלה....

• פותח הנושא AL3X
  • פורסם בתאריך

AL3X

New member
מכתב הקבלה....

במכתב שקיבלתי יש את הסעיפים 2 ו 4 שאותם לא הבנתי. מישהו יכול בבקשה להסביר לי? סעיף 2. קבלתך ללימודים מותנית:א. במעבר בדיקות רפואיות שתוצאותיהן עומדות בדירשות חיל האוויר. ב. בהצגת מעבר לכיתה ט' במסלול בגרותי. (מה אני צריך לעשות בנושא בדיקות רפואיות? להביא מכתב מהרופא שאני בריא? ולגבי תעודת המעבר: מה זה בכלל? לא קיבלנו בביה"ס הישן שלנו שום תעודה חוץ מהתעודה עם הציונים. זאת התעודה????) וסעיף 4.ביום חתימת החוזה על שני ההורים להגיע.....(זה חלק שהבנתי) .....כמוכן יש להביא שטר חוב מבויל בסכום של 20 ש"ח המשולם בבנק הדואר. במעמד חתימת החוזה ינתנו שוברי תשלום עבור תשלום דמי רווחת השוחר. (מה זה השטר המבויל הזה שצריך להביא? ומה זה השוברים שנקבל?) בבקשה תסבירו לי!!!

../images/Emo175.gif

לגבי סעיף 2- בעיקרון אתה אמור לקבל מתישהו, במהרה בימינו, זימון לבדיקות רפואיות בלשכת הגיוס הקרובה לביתך, שם תעבור מספר בדיקות רפואיות קצרות. תמיד יש יוצאים מן הכלל, אני לדוגמא לא קיבלתי זימון שכזה מעולם, את הבדיקות עשיתי איפשהוא באמצא שנת הלימודים, בלשכת הגיוס הכי רחוקה מהבית שלי. נפלאות הביוקרטיה הצה"לית. תעודת מעבר- תעודה מבית הספר הישן קיבלת? קיבלת. תביא אותה. אם לזה מצורפת תעודת מעבר תביא גם (בדר"כ זה פשוט כתוב בתעודה). לגבי שטר חוב- לך לדואר, בקש שטר חוב על סך 20 שקלים חדשים, קח, שלם, וסע לשלום. בהצלחה.

Prince Yoni

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כמו שדניאל אמר לך, לגבי סעיף 2, אתה תקבל זימון לבדיקות רפואיות באחת מלשכות הגיוס בארץ, תעבור את הבדיקות ותגיש אותן לבית ספר. אני לא חושב שבחטיבות יש את התעודת מעבר הזו... אתה פשוט צריך להביא עמך תעודת סיום שנת הלימודים האחרונה.. השוברי תשלום שתקבל הם עבור לימודיך בטכני, כלומר ה1400 שקלים(נכון לעכשיו).

AL3X

New member
תודה רבה על התשובות!

תודה רבה על התשובות וההסברים! יוני אני מקווה לפגוש אותך שנה הבאה בטכני של חה"א בחיפה!

dogli3

New member
רגע!

איזו לשכת גיוס? הבאתי טופס בריאות מרופאת המשפחה :/

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

במסגרת תהליך הקבלה לטכני ולשורותיו של החיל, צריכים לעשות בדיקות רפואיות בלשכת הגיוס(את בחיפה). לא יודע מה קרה עכשיו אבל כנראה שזה(הבדיקות) יהיה במשך השנה.. כשאני התקבלתי עשיתי את הבדיקות בחופש הגדול.. כנראה ששינו את הנהלים..

בעיקרון אין לך מה לדאוג.

את הזימון ללשכת הגיוס את אמורה לקבל מהם לדואר. מקסימום אם לא תקבלי כלום תבואי ביום הראשון למפקד השכבה שלך ותציקי לו קצת לגבי זה, ואחרי כמה שנים הוא יחזיר לך תשובה. אגב, הבדיקות הרפואיות שעושים לשוחרים נורא בסיסיות לעומת אלה שחיילים עוברים, אז ממש אין מה לדאוג מזה.

shimonev

New member
את הבדיקות שעושים לשוחרים זה בדיוק

אותם בדיקות של צו ראשון ובלי פירוטים מיותרים......

למעלה