מכתב גלוי ל romantik1

bugbuster

New member
מכתב גלוי ל romantik1

רומנטיק אחד שלום. הדרך לא ניסגרה בפניך אתה מביא לי אישור. חד וחלק ונוכח. והאישור הוא במסר מחברתך. נקודה. תקשיב טוב, אינני יכל לדעת מי זו שתשלח לי מסר, זה יתכן ותהייה אתה כשנרשמת מחדש בכינוי אחר? עניין שלך. אינני מדור מירמה וחקירות משטרתיות. אני מתייחס למה שנגד עיני. לו אקבל מסר כזה ממי המכנה את עצמה צילי גילי בובותיים, האומרת שאני מאשרת ל -romantik 1 (ממש הכינוי שלך ללא טעות, כלשונו ממש!) ובמקביל תגיד לי אתה מסר מצילי גילי בובותיים בדרך אליך, יספק אותי מבלי להתעמק ולחקור מי היא צילי, מי היא גילי ומיהן הבובותיים. אתה חייב להבין, שהדברים אינם בידי. ולו וביום מן הימים תוגש תביעה, הרי יחקור מי שיחקור, וירד או לא ירד לעובי הקורה מיהי (או מיהו) לאמיתו של דבר בעלת הכינוי "צילי גילי בובותיים," זו איננה בעיה שלי. כמנהל פורום, כשמופיעה כתיבה, הנה מה שכתבה אלמונית, אינני יכל להשאירה. בתכלס, המצא לי את האישור. אם לא שמרת לך את הקובץ אוכל להמציאו לך, כיוון שהודעות מחוקות נמצאות ברישומי מנהל הפורום. אחרי וידוי אישור ממי שלא תהייה, (עיין צילי גילי,) אשמח אם תפרסם מחדש. הכוונה הייתה למסר אישי אליך, במבט נוסף, אני מפרסמו בפורום, גלוי. יש בדברים חשיבוןת לגולשים אחרים, כך שמתנצל אם השתמשתי בך כבמה. בלי רגשנות עכשיו, אנא, המנצא לי את האישור, ונמשיך. שלך.

למעלה