מכתב אזהרה

kliad

New member
מכתב אזהרה

מכתב אזהרה- בבחירות הקרובות אני עומד להצביע שינוי, תוך סיכון גוש השלום. אני יודע שכדי להגיע לשלום צריך לבוא שינוי בסדרי העדיפויות וההתנהלות, סעד, חינוך, תרבות, ואולי הדברים יראו אחרת. שינוי עבורי הוא ניקיון כפיים, שינוי עבורי הוא לזכור את המצביע וצרכיו, הרי הוא הבסיס שלכם, הוא המעסיק שלכם. שינו עבורי הוא להתמיד במטרה ולא לזגזג, בהתאם לצרכי השעה. שינוי שיבוא מבפנים יחזק אותנו כלפי חוץ ויקדם מלבד את איכות חיינו גם את אורך חיינו, כי מי יודע כמה הזדמנויות לשלום פספסנו, כי תמיד דוחקים ודוחים את השינוי בהתאם לצרכי השעה. ושלא תעיזו להגיד לאחר הבחירות, "דברים שרואים מכאן לא רואים משם", כי אז וכאן מגיעה האזהרה, את הקול שלי לא תקבלו בבחירות הבאות. הבשורה כאן!!! הטיף האילם לעדת החרשים. היכן? שאלו?!!, העיוורים. ממש פה! הצביע הגידם. איננו מבינים מהי הבשורה, התלוננו רפי השכל. לפני כל אמירה, לפני שניתן יהיה לגעת בה, לפני שנוכל לראותה ואף להבינה. עלינו תחילה להרגישה, מלבנו תבוא היא לראשונה. זעקה חלושה בקצה המנהרה נשמעה ואולי לא?... ליעד קשנובסקי. בן 28, מתכנת, איש הייטק. רמת-השרון.

ronen1981

New member
תודה לך על הקול שלך.

אתה מוזמן להצטרף לעזור לשינוי לצבור מספיק כוח כדי שתוכל להבטיח ממשלה איתה . אני בטוח שאם אכן תעזור לשכנע רבים להצביע שינוי ותזכה לראות מה שינוי עשתה ומה תפיסת תצביעה עבורה גם בכנסת הבאה..

למעלה