מכתב אהבה

מכתב אהבה

לוחמים יקרים.... אין לכם מושג איזה תענוג אתם גורמים לי... הפורום הזה עוזר לי בחיים בצורה שפשוט לא תיאמן! יושב אני בחדרי, חיוך גדול גדול על פניי
(איזה כיףףף לי!!!) זהו, קשה לי להביע את שמחתי במילים. אתם גדולים ומיוחדים. אוהב אתכם, קסם!!!

הערה:

ההודעה הנ"ל מתייחסת לכל מי שמששתף בפורום, בין אם באופן אקטיבי בין אם פסיבית.... וכשאני אומר "לוחמים" אני מתכוון לכל מי שרואה את עצמו כלוחם, ולא לפי הגדרות מטופשות מספרים או משופטים ו"מומחים" כאלו או אחרים. אוהב אתכם, קסם!!!

ואם כבר בגילויי לב עסקנו:

אז תירשמו לפניכם ש"קסם אמיתי" נורא נורא נורא אוהב לצחוק.... חהחהחה.... אוהב אותכם, קסם!!!

אוקיי אני משעשע את עצמי....

חהחהחה, ואני גם נורא אוהב את עצמי, ובכלל אני בן-אדם נורא מיוחד!!! חהחהחחה, אוהב אתכם
, קסם!!!

מיכלי האם את אונליין?

מה את אומרת, האם כדאי שנפתח מחדש את פינת "לדבר בשבח את עצמך"?

deep ocean

New member
כן כן אני בעד לפתוח את הפינה הזו!!!

אני כרגע אונליין, מסיימת להכין את ההרצאה למחר...אופס..להיום חהחחהחה הספקתי לדבר עם המרצה שלי בצ´אט!! (בשעה שתיים וחצי בבוקר!!!) (יש אתר לקורס באינטרנט ויש שם צ´אט) מגניב. פשוט מגניב! אני אבל ממש בקרוב הולכת לישון

קסם היקר!!!../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת אותך וחושבת שאתה אדם מיוחד עם רגישות והבנה מאוד גדולים! ודרך אגב- אתה חייב לנו ביקור אצלך לאחר שתסיים את העיצוב ע"פ הפאנג-שווי... אחרי הכל- אתה יודע מי התחילה את כל זה...

חהחהחה ../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif... בטח שאני

יודע... תימסרי לה שאני אוהב אותה.... קסם!!!

למעלה