מכתבי אהבה -

מכתבי אהבה -

קיבלתן פעם? שלחתן פעם? אתן שומרות? לפני יומיים כשהחזרתי את הדגליםמקופלים למגירה , פתאום החלטתי להסתכל באלבומי התמונות הישנים עם הילדים ומצאתי שם מכתב אהבה מלפני 12 שנים שכתב לי בעלי . כיון שהוא לא מרבה בכתיבה מילים, אני שומרת את המכתב הזה ומתרגשת ממנו שוב. לפני חודש הוא שלח לי מייל עם מילות אהבה חמות , גם אותו שמרתי. (במילים הוא רומנטי ומחזר קבוע,
רק הכתיבה שלו נדירה מאוד)

חני ב

New member
לא שומרת כמעט כלום

אבל כן שומרת מכתבים/ברכות מהתלמידים שלי והמשפחה שלי.

לאייה

New member
שמרתי וזרקתי כשעברנו דירה

היה מלאי של מכתבים מחברים קודמים והחלטתי שזה כבר לא רלוונטי לשמור את זה. שנינו לא מחזרים ולא רומנטים אבל עברנו כל כך הרבה ביחד כדי לדעת שהקשר מאוד מאוד חזק וזה מספיק בעיני.

שומרת הכל הכל....../images/Emo23.gif

יש לי אפילו מעטפה שלמה של מכתבים מהחבר הראשון בגיל 14...

mitsi miaoo

New member
יש לי כמה וכמה

אבל לא מבעלי. הוא לא כותב, אבל היה לי מחזר פעם שהתיאורים שלו היו מדהימים ואת המכתבים האלה כן שמרתי. אמרתי עצמי בכל פעם שאני ארגיש חוסר ביטחון אני אחזור לקרוא אותם ואני בכלל לא זוכרת איפה הם אבל יודעת שהם איפה שהוא בבית.

פלגיה

New member
יש לנו אוסף

ויש לנו גם ויכוח. אני בעד לזרוק (חסר לי שהילדים יקראו אותם, ועוד יותר חסר שזה יפורסם לאחר מותנו) הוא נוסטלגי ורוצה להשאיר. בינתיים זה נשאר.

היה לי אוסף ענקי

נראה לי כל מכתב בחיי שמרתי כשעברדנו דירה פעם אחרונה העפץי הכל נשארו לי רק מכתבי ברכה מהחצי צערי הוא לא מרבה במילים ולא חזק בכתיבה כך שכל מילה שלו חקוקה אצלי

smagi

New member
אוף קפצה לי ההודעה.

יש לי מכתבים, פתקים, ברכות ואפילו קלסר עם מכתבים ופתקים שהיינו מתכתבים בזמן השיעורים בבית ספר. גם לבעלי יש המון מכתבים, זה כיף להוציא אותם פעם ב.... (בד"כ זה בפסח כשעושים סדר) ולקרוא אותם.

שומרת הכול

אפילו פתקים קטנים של "בוקר טוב נסיכה" (מזמן הוא לא כתב לי כאלו...
) ביום הנישואין הראשון (אתמול חגגנו את הרביעי) הוא קנה לי מתנה אלבום ותייק בו את כל המכתבים ששמרתי. פעם ב.. אני מוסיפה את החדשים.

pf26

New member
שומרת הכל

כולל מכתבים מכיתה ג'. הבעיה היא שעברתי כל כך הרבה פעמים דירה שלא ממש זכור לי איפה מונח הארגז עם הזכרונות. באיזו פינה בבוידעם מן הסתם. הדברים החשובים נמצאים במקום מבטחים. היום, בעידן האס.אמ.אס לא ממש ברור לי מה ישאר לבנות שלי כדי לעלעל בו ולחייך בזכרון ישן.

smo

New member
שמרתי כמה...

עכשיו שאת מעלה את זה אלך לחפש איפה.....

למעלה