מכתבים ממייק

Crba06

New member
מכתבים ממייק

שלום להלן מכתב אחד מתוך מספר מכתבים שכתב לאימי תגדילו את התמונה למרות שקצת ישן ניתן לקרוא.......

Alvai

New member
תודה משה...../images/Emo140.gif

איזה חתימה מחבקת הייתה למייק...

מיכל שמ

New member
משה תודה רבה לך , מרגש עד דמעות ...

לא רק חתימה מחבקת , נפש מחבקת

סימה42

New member
היי מושליקו., מה שלומך?

משה כל כך כייף שאנחנו "גילינו" אותך...המכתב שנשלח לדודה בלומה, ריגש אותי מאוד.!! אני מקווה שתמשיך להעלות לנו עוד ועוד זכרונות מהעבר. תודה רבה, והמשך ערב מצויין.

תודה רבה משה ../images/Emo140.gif

שני דברים עולים לי ככה בראש כשאני קוראת את המכתב.. איך הוא פירגן לנשים.. אם אני לא טועה גם למיכל טל הוא כתב "נסיכת חלומותיי" .. ומי כמונו יודעות כמה שזה מחמם את ה
ודבר שני.. עצוב לי לראות שהוא סבל מסיוטים.. למרות שזה לא חדש לי.. גם בהצגה דובר על כך ובסרטים שראינו.. ובכל זאת זה מעציב.. הכאב שלו מעציב.

mikamike

New member
היי משה ../images/Emo24.gif

תודה לך משה .מאוד מרגש !!!! ד"ש לאמא בלומה היקרה ונשיקות , אוהבת מיקה

Crba06

New member
היי

תמונה מרגשת ד"ש מאמא ותמשיכי כמו שאת.............

מיכל שמ

New member
איריס , אני דווקא הבנתי משהו אחר ....

תנסי לקרוא שוב ולראות אולי תצליחי לראות משהו הומוריסטי

מיכל.. קראתי.. קראנו.. ולא הבנתי את ההומור,

במחשבה על מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי הייתי רוצה להוסיף.. שאם פגעתי ברגשות של מישהו/מישהי באותה תגובה אני מתנצלת, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע.

strawberry10

New member
איזו הפתעה נעימה ומרגשת ../images/Emo20.gif

לקרוא את מכתביו של מייק ברנט בעברית ! זה בהחלט נדיר ובטח יש עוד מכתבים מהמשפחה ומחברים שהוא שלח להם בדואר. עכשיו אני אשים לכם קצת תמונות ממגזינים שיש לי
(הגיליון הזה הוא מהראשון באפריל 1974)

strawberry10

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif../images/Emo142.gif

בתמונה מופיעים (לפי סדר מלמעלה למטה): מישל סארדו שעוד ממשיך להופיע, ג'וליאן קלרק שממשיך לשיר עד היום ואפילו הלחין כמה שירים לקרלה ברוני, אשת נשיא צרפת, קלוד פרנסואה המנוח, ג'וני האלידיי שפרש לאחרונה מהעסק, ז'ראר לינורמן שעדיין ממשיך להופיע ומייק ברנט ז"ל משלנו !

strawberry10

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מייק בפוזה חתיכית
לילה טוב

strawberry10

New member
תמונה נדירה של מייק ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התמונה בדף היא קטנה אז ניסיתי כמה שיותר להגדיל אותה, האיכות יצאה לא משהו בסריקה אבל לדעתי היא אחת התמונות היפות שלו

karin76

New member
אכן תמונה נדירה של מייק יושב על ספה לבנה

שבת שלום לכולם.

למעלה