מכתבים מלב אל לב

מכתבים מלב אל לב

תשמעו משהו חמוד, או בעצם תקראו. תמיד, אני כותבת לילדים שלי, אני אוהבת,,, אני מתגעגעת,,,,וכו``` הם גם כותבים לי לא מעט, והם כותבים לי מכתבים מלאי תוכן ומכתבים פשוט משגעים, לא סתם ריקים מתוכן, למרות שאין מכתב של ילד שהוא ריק מתוכן. תמיד אמרתי, ביני לבין עצמי אני לא רומנטית ועל כן אין לי כתיבה רומנטית. אבל הפלא ופלא, היום הילדים כתבו לי מכתב מרגש אחרי שעשיתי צעד, שפחדתי לעשות וסוף סוף קיבלתי אומץ לעשות אותו. בעקבות המכתב שלהם יצא לי מכתב תגובה עבורם, ומאוד אהבתי, והם עוד יותר. הנה, משתפת אתכם: אתם האור בחיי בקיץ ובחורף בחושך ובאור אתם הגלים השקטים והנעימים אתם האויר הנעים שאני נושמת אתם האור שבקצה המנהרה אתם הדרך לשביל הזהב אתם הקסם שבחיי אתם הרגיעון שלי ולכן אני שקטה אתם ההשלחה שלי בזכותם יש לי תקווה אתם האופטימיות שלי בזכותכם יש לי אושר אתם קשר ההצלה שלי בזכותכם אני נסחפת אוהבת אתכם עד כלות נשמתי א מ א !!!! :cool: :cool: :cool:

גיל.

New member
נפלא!!! :)

כל כך אמיתי! יש סיכוי שתסכימי לצטט כאן את המכתב של הילדים שלך? וחוץ מזה, מה היה הצעד שעשית? מאוד מאוד מעניין אותי לדעת! אני לא יודע מה הוא, אבל זה נשמע כמו דבר חשוב, אז כל הכבוד!

גיל.

New member
אני כל כך

נהנה לקרוא את זה שנכנסתי שוב... מה קורה עם הצו? יש התקדמות לאיזשהו כיוון? משהו מתרחש?

Mאיה

New member
יונית

חיממת לי את הלב... נהניתי לקרא את שכתבת לילדייך,ואני משערת שהמכתב שהם כתבו לך היה לא פחות טוב משלך אליהם.. האהבה שלהם אלייך,הוציאה ממך את אהבתך אליהם. מקסים!

למעלה