מכתבו של שטן

@tagel

New member
מכתבו של שטן

להורים שלה שלום רב. אני לא יודע את אתם מכירים אותי, אולי היא סיפרה עלי ואולי לא. בכל מקרה, אני הסיוט של הבת שלכם, כך שאל תטרחו לומר לי ``נעים מאוד``, אני לא נעים בכלל. אני הקולות במוח שלה, הצללים שעומדים מאחוריה, אני עוקב אחריה כל רגע, לא נותן לה מנוח. באתי לבקש מכם שתתיחסו אל ילדתכם קצת. אתם לא מבינים מה שקורה אתה, מה שעובר עליה. היא בעצמה לא מבינה. אתם לא רואים איך היא מתרחקת מכם? מתרחקת ככה מכולם. אפילו ממני. אתם מבינים, נשמתה שייכת לי, אסור לה להתרחק ממני...הכל בגלל הדבר הזה... מה, אתם רוצים להגיד לי שאתם לא יודעים שהיא משתמשת? נו אז קדימה תתעוררו. היא מעשנת את זה ואז כל הסיוטים שאני מביא עליה לא עובדים. היא לא רואה אותי בכלל. זה לא מקובל עלי שאני עובד שעות על גבי ימים למרר לבתכם את החיים, מביא עליה מכות נפשיות והורס לה כל חלקה שקטה בלב...והיא מה? בשיא חוצפתה בורחת לחומר שעושה לה רע אבל עוזר לה למחוק אותי מהראש שלה. כן כן זה ממש עושה לה רע. היא מקיאה ומבולבלת כל הזמן...לא מרוכזת בכלל... אני דורש מכם שתתחילו לקחת אחריות על הבת שלכם. סמים לא יפתרו את בעיותיה...כל אב שפוי בדעתו היה מעוניין שהשטן יתנחל בראש צאצאיו, העיקר לא סם שיזרום בעורקיו... נכון שהיא לא הרבה זמן בתוך זה, אבל תאמינו לי...היא עישנה בשבוע בשביל שלושה חודשים. קדימה הורים... על החתום הסיוט של הבת שלכם.

tairon

New member
אוייש תגל...

ויש בך כל כך הרבה כוח בתוכך ואת פונה לצד האפל של החיים שם אין אור ושם אין עליה או הקלה רק ירידה תהומית ענקית שם הקור .. ולך יש כל כך הרבה מוקירים שדואגים ומוכנים להיות שם עבורך שמעריצים אוהבים ומעריכים אותך הדרך ההיא לא פתרון זו רק בריחה מהמציאות אל תוך שחור אחר אל תעשי את זה לעצמך ..

blue love

New member
תגל!

לרגע אחד ..בלי שירה ..בלי פיוט.. אחרי שקראתי את שירך על הסיוט.. ואם הבנתי נכון את מילותייך..דעי לך! ברגע שתתחברי עם ידידך ..ה``סם``.. תאבדי חבר אחר...אותי מן הסתם.! blue

למעלה