מכשפה השמיעי קול!

מכשפה השמיעי קול!

זה ממש לא פייר - השארת לי הודעה באי מייל שתתייחסי לעבודה הרבה (והקשה ;-)) שהשקעתי כשעניתי לך לשאלות של ניקי! אז כל עוד המטאטא שלך עדיין לא התקלקל... (או שואב האבק) - אני לא מבין למה את עדיין לא פה! מה חוץ מזה? שבי :cool:

מכשפה

New member
היי שבי, אתה צודק,ואל תעלב,המטאטא

שלי נשבר....טוב, סתאם, הייתי מאד עסוקה, וחשבתע שכבר הגבתי לך, מרקורי בנסיגה מה לעשות. תפסה אותי גם עייפות כרונית, שלא הצלחתי להגיע לזה. הייתי בטוחה!!שזה שמור אצלי באיזה מקום- ומסתבר שלא אז נכנסתי לכאן שוב כדי להוריד , ואז אעשה את המאמצים בשבילך, ואל תדאג- לא שכחיתי אותך חמוד.רק קצת סבלנות, ואיזה מזל אתה?

מכשפה

New member
כתבתי לך שתי תגובות, ושלחתי

מקווה שהן נקלטו במערכת(את הראשונה שלחתי בטעות שלוש פעמים- אז שיאיר ימחק אם הוא יכול. אם זה לא נקלט- אני אנסה שוב וגם למייל שלך)

מכשפה

New member
שבי-תחזור לעמוד הקודם, ותקרא קודם

את ההודעה שנכנסה הכי למטה- היא הראשונה. בסדר? ותהיה בקשר.

לבלב

New member
מכשפה

גברת מכשפונת קראתי את המודעות שלך ושלחתי לך לאימייל כל מיני התייחסויות, אבל נראה שיש בעייה עם האימייל שלך, ואם כן, תשלחי לי הודעה לאימייל שלי, יש לי מה לומר לך.

מכשפה

New member
היי לבלב מתי שלחת לי?

אכן לא קיבלתי הודעות ובאמת מאד התפלאתי. אם אתה רוצה תכתוב לי כאן ואני אקרא ואגיב לך בסדר?

לבלב

New member
למכשפה

מכשפונת- יש לא מעט מה לכתוב, אבל יותר נוח דרך האימיילים, אז הכתובת שלי מצורפת ואני אשמח - אם מקובל עלייך. ואם עדיפה לך דרך אחרת, אז בבקשה - avrum_yahoo.com

ולמה לא לחלק את התובנות עם הפורום?

הרי לשם כך נועד כל המהלך של ניתוח המפה - לשם הבנות, תובנות, והרבה לימוד, ולא לשם אי מיילים כאלה ואחרים. אז - אולי אפשר לשתף, בבקשה? ..

לבלב

New member
היי מכשפה

אתמול בערב ניסיתי לשלוח לך לאימייל שלך וכל ההודעות ששלחתי חזרו, האם זה האימייל המעודכן שלך?

לבלב

New member
היי מכשפה

אתמול בערב ניסיתי לשלוח לך לאימייל שלך וכל ההודעות ששלחתי חזרו, האם זה האימייל המעודכן שלך?

לבלב

New member
הצלחתי

זה גם לומדים מהאופי הגדיי - מתאמצים ומצליחים. וזו גם הסיסמא המתאימה לך: השמים הם הגבול!! (עם כל המשתמע והמתקשר לאסטרולוגיה). עלי והצליחי.

מכשפה

New member
היי לבלב- אז גם אתה גדי?

וממה שהבנתי ממך, ניתחת את המפה שלי או לא?

לבלב

New member
היי מכשפה

אכן ניתחתי, רק לא זוכר את האופק עולה שלך. אני מזל סרטן. (מה ידוע לך?)

למעלה