מכשפה, או סתם מזל?

EddyBear

New member
מכשפה, או סתם מזל?

יש אפשרות שקוראים לאנשים דברים רק בגלל מזל או שאולי יש בנו משהו נסתר? אני בת 21 ושנים אני כבר רואה, שומעת, ומרגישה כל מיני דברים מוזרים: רוחות, רחיפות, שדים, פיגועים, אסונות, וכו`. האמת היא שלא מפריע לי, פשוט הכל קשור למוות וזה מתחיל ליהיות קצת מדכא... למה אני רואה דברים כאלא ואני לא פוגשת איזה רוח של אחד בן 120 שנפטר במיטה שלו? אצלי כולם התאבדו, נרצחו, וכו`. יש דרך לשנות את זה? התחרפני לגמרי מהקטע הזה! ``אדי``

סש

New member
ל``אדי`` -תגובה

שלום, קראתי את ההודעה ששלחת. ייתכן שבאמת יש לך כוחות ומדובר במתנה ולא חלילה בדבר רע. מה שאני מציעה לך זה לעשות הגנות. לפנות למקובל שימליץ לך מה לעשות. אם את מעוניינת לקבל פרטים נוספים תודיעי לי דרך האתר. יש לך כוח זה ברור, השאלה מה את עושה עם הכוח הזה. אולי נסי לתעל אותו לדברים טובים: ריפוי של אנשים, ראיה של דברים חיוביים יותר. שמרי על עצמך, ס

הממ..

מעניין, אבל זה לא קשור לאסטרולוגיה. מכיון שאני גם עוסק בתחומי דמיון מודרך - אולי אפשר לנסות ולראות ביחד איתך במה מדובר.. אבל לשם כך נצטרך להפגש, ואולי גם להכנס לסשן של דמיון מודרך. אם ברצונך - שלחי לי אי מייל.

Tal_Ya_Tal

New member
היי אדי B-)

אדי יקירה, באמת יש לך יכולות `סיקיות` מופלאות, שעליך לפתח. אולם, בשל הובדה, שבחיים קודמים, היית `קורבן`,את חווה עדין פחדים תת הכרתיים, שמונעים ממך להגיע גבוה יותר. את משוטטת בעולם האסטרלי, שהוא עולם ענק ורחב ממדים (ישנם בו מאה ושבעים!!! רבדים) ומתחברת לכל הפחד. ישנו חוק קוסמי שאומר, שדומה מושך דומה. אם את מצויה במצב של פחד, את מושכת אלייך דברים מפחידים. אם את מצויה במצב של חיבור אל האהבה המוחלטת, את מושכת אלייך דברים שמבטאים, או משדרים א ה ב ה ולא פ ח ד . יש פתגם שמתמצת את מהותו של `הקורס בניסים`: ``פחד דפק בדלת, האהבה ענתה... אין אף אחד....`` כפי שהחושך הוא העדר אור, כך הפחד הוא העדר אהבה אם ברצוננו לסלק את החושך, כל שעלינו לעשות הוא, להדליק אור. באותה מידה, אם נרצה לסלק את הפחד, עלינו להמיר אותו באהבה. L&L TALYA

למעלה