מכשיר IPL ביתי

מכשיר IPL ביתי

אני מתעניין לרכוש מכשיר Remington IPL5000. מישהו מכיר ביקורת שלילית עליו?

קראתי קצת באינטרנט. יש לי כמה שאלות. אפנה אותן גם לייצרן עצמו, אבל חשבתי אולי מישהו יודע לענות:

1.מה הסכנות שיכולות להיות במכשיר IPL ביתי?
יש סכנה לסרטן העור? או בריאותית אחרת לצמיתות?

2. האם שימוש מופחת במכשיר יגרום לדילול?
(אני לא בטוח שרוצה הסרה מוחלטת)

3. איך אוכל לוודא אישור FDA של שימוש במכשיר?

goldy

New member
בגדול, לגבי כל מכשיר שהוא:

לבדוק ש:
קיימים בשוק לפחות שני דגמים.
לפחות שתי חברות מתחרות מייצרות אותם.
אני עדיין חושב שחובה כיסוי עיניים ייעודי.
בכל מקרה חובה רישיון משרד הבריאות.

אם למוצר אורך חיים מוגבל (לאחר קבלת תוצאות הוא עתיד לצבור אבק) כדאי לבדוק קיום שוק למכירתו כ"יד שניה".

לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך

בכל אופן,

מה שמפחיד אותי הן השלכות בריאותיות.
אני קורא:

After 10 years of experience with IPL, we now know that filtered IPL is not as precise as laser and that it is not possible to control the side effects of its multi-wavelength light. This is a good and a bad thing. The upside is that we have discovered other effective uses for IPL, like texture improvement and pigmentation.

IPL can even be helpful for controlling acne breakouts. The downside of IPL is that it is not very effective for hair removal. Also, its effects are not always predictable, even on relatively low power settings and it can be dangerous when used on darker skin types.

IPL burns tend to be deeper and frequently lead to loss of pigmentation in the burned skin.

There are many studies demonstrating that IPL is not as effective as laser for hair removal. If you are serious about hair removal, laser is a more specific treatment and has a better safety profile.

אחרי 10 שנים של ניסיון עם IPL, עכשיו אנחנו יודעים שIPL המסונן הוא לא מדויק כמו לייזר, וכי לא ניתן לשלוט בתופעות הלוואי של האור רב באורך הגל שלו. זה טוב ודבר רע. היתרון הוא שיש לנו גילינו שימושים יעילים אחרים לIPL, כמו שיפור מרקם ופיגמנטציה.

IPL יכול להיות אפילו מועיל לשליטה בחצקונים. החסרון של IPL הוא שזה לא מאוד יעיל להסרת שיער. כמו כן, ההשפעות שלה הן לא תמיד צפויות, אפילו על הגדרות צריכת חשמל נמוכות יחסית וזה יכול להיות מסוכן בעת שימוש בסוגי עור כהים יותר.

כוויות IPL נוטות להיות עמוק יותר ולעתים קרובות להוביל לאובדן של פיגמנטציה בעור השרוף.

ישנם מחקרים רבים הממחישים כי IPL לא יעיל כמו לייזר להסרת שיער. אם אתה רציני לגבי הסרת שיער, לייזר הוא טיפול ספציפי יותר ויש לה פרופיל בטיחות טוב יותר.

די, די כבר עם המחשבות המעוותות

אנשים בכל פורום חושבים שאני מפרסם משהו.

איך אני יכול לשאול בלי שזה יהיה פרסומת?
נורא

למעלה