מכשיר "פרי-סטייל"

noa2003

New member
מכשיר "פרי-סטייל"

בשבועות האחרונים התחלתי להשתמש בפרי סטייל והאמת שממש בכיף! לצערי בתאונה מצערת המכשיר "הלך לעולמו" (נעלם בזרם מים...) וחשבתי שאולי למשהו יש מכשיר שכזה שהוא לא מעוניין בו/לא משתמש בו ושירצה למכור/למסור אנא כתבו אליי ([email protected])

hilapo

New member
אם את שייכת למכבי אז יש לך הנחה

הכוונה למכבי זהב עשו לי חישוב אם אני מחזירה גם מכשיר ישן+ההנחה ממכבי יוצא לקנות אותו ב-57 שקל....זה שווה עולמות.

noa2003

New member
אני חברה בכללית ומכאן מתחילה הבעיה

לצערי אני לט חברה במכבי.. ולכן אני שוב שואלת - האם מישהו לא מרוצה מהפריי סטייל שלו ומעוניין למכור/למסור/להחליף ב accutrend סנסור??

איליקו

New member
הבעיה היא לא המכשיר אלא מי יסבסד לך

אחר כך את כל המקלונים? המכשיר הוא הוצאה יחסית שולית וחד פעמית. עדיף לך להשאר עם האקוטרנד עד שיכניסו את הפריסטייל לכללית.

hilapo

New member
איליקו צודק וחוץ מזה לא נראה לי שיש

מישהו שלא מרוצה מהפריסטייל ...אני עוד מעט מסיימת את המלאי של מקלוני העלית ואני יקנה את הפריסטייל ההבדל הוא שמיים וארץ ..בכאב ובכמות הדם.

noa2003

New member
אולי בכל זאת.. "למסירה פריי סטייל??

אין לי בעיה עם מקלונים, כי קניתי די הרבה בחו"ל אבל אני צריכה מכשיר.... וחבל לי לשלם עליו מחיר מלא (ולצערי, אני חברה בכללית...) אז אולי למישהו יש מכשיר לא נחוץ??

shula30

New member
גפן

תפני לגיא גפן, הוא על הכיפק, תראי אם הוא יוכל לעזור לך במשהו. נדמה לי שהוא היבואן/מפיץ של המכשיר

Timewalker

New member
מה הפרוצדורה?

אני חבר במכבי זהב. למי בדיוק מחזירים גלוקומטר ישן כדי לקבל Free Style חדש ב 57 ש"ח? אני מייד רץ...

hilapo

New member
Timewalker תוכל לשאול במכון

שאתה מטופל...כשאני הייתי במכון אז בדיוק באה לשם נציגה של freestyle. הנה הטלפון שלהם להזמנות תנסה לברר מולם וגם מול מכבי: 1800-352-252 הילה

lara88

New member
נועה היי זאת לריסה

מה קורה?? יש לך אולי איסיקיו? טוף המספר שלי: 136595515 להת'

למעלה