מכשיר/מוניטור להשגחה צמודה..???

מכשיר/מוניטור להשגחה צמודה..???

גם אם על פניו יכול להיות שזה לא הפורום המתאים.. אולי ורק אולי מישהוא מכיר או יש לו רעיון.. בעוד שבועיים אני נוסע ביחד עם אמא שלי לחו"ל.. אמא שלי חולת אלצהיימר וזקוקה להשגחה צמודה, היא יכולה ללכת לאיבוד בכל רגע, ובחו"ל זה עלול להיות מסוכן.. מאחר וזו מדינה חדשה עבורי, אני פוחד שרגע אחד של חוסר תשומת לב מצידי יעלה לי ביוקר, ולכן הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מכשיר שבעצם מורכב משני מכשירים, אחד אצלי ואחד אצלה, וברגע שהיא מתרחקת ממני המכשיר שלי ייתן לי סוג של התראה.. האם מישהו שמע על מכשיר כזה, או על פיתרון שיאפשר לי ל"קשור" אותה אלי על מנת שלא תעלם?? תודה וחג שמח !!!

amitk80

New member
הדבר היחידי

מה שאני יודע שמאפשר לעקוב הוא מכשיר GPS. אבל לא מעבר לזה. תשאל אנשים שמבינים בתחום הזה. בהצלחה ונסיעה טובה.

LITAL200666

New member
דו וקא שמעתי על הרעיון כזה

היתה תוכנית בטילוויזיה שהמציאו מכשיר כזה למעקב ומצמידים אותו לחולה אלצהיימר אבל שכחתי את השם של מכשיר הזה.מה שהבנתי זו המצאה חדשנית אולי תברר אצל רופא מומחה מחלות אלצהיימר ,ייתכן שהוא מעודכן בטכנולוגיה מתקדמת

תראה זה אולי ישמע לך טיפשי

אבל הוא יעבוד רק אם אמא שלך עדיין "ערנית" ויודעת איפה היא נמצאת פלאפון! מתקשרים ושואלים אמא איפה את? היום יש מכשירי דור שלישי שיש בהם שיחות וידאו זה בכלל יתרון ענק, ויש מכשירים שיש בהם פונקציה שנקראת "איפה הילד?" שבה אתה מכניס מס' פלאפון של מישהו וזה מסוגל לאתר את המיקום המדויק של הבנאדם. gps זה מפה, הוא לא מסוגל לאתר בני אדם, רק מקומות.

ממש לא טיפשי...יש רק בעיה..

היא כבר לא יכולה ויודעת להשתמש בטלפון..
ו"איפה הילד" לא חושב שזה עובד בחו"ל וגם לא נותן מיקום מדוייק... תודה בכל אופן..

אההה הבנתי אותך

תפנה לרשתות הסלולריות ותברר שם, אני בטוחה שהם יוכלו לעזור לך ולהפנות אותך אולי לרשת סלולרית בחו"ל שעובדת כמו "איפה הילד" בארץ המבחר די מצומצם, אני בטוחה שבחו"ל יש הרבה פונקציות. אז תנסה, אין לך מה להפסיד. יש לי עוד רעיון, לשים לאמא שלך פתק בכיס עם כתובת וטלפון, אפילו להצמיד לה את זה עם סיכה לחולצה, אולי זה נשמע קצת מפדח אבל זה יכול להציל חיים....

LITAL200666

New member
ברור שפלא זה לא עובד!

גם שהיא אדם מבוגר ויהיה לה קשה להשתמש... וגם בגלל שיש לה אלצהיימר היא מסוגלת לאבד.... שכחת מזה נופר? תשמע אני לא זוכרת את שם התוכנית..מה שכן זכורה לי המצאה הזאת

יש לי ניסיון עם סבתא שלי

עושים חיוג מקוצר המבוגר לוחץ לחיצה ארוכה על 1 והופ זה מחייג וכמובן שאפשר להדביק מדבקה בגב הטלפון ולרשום עליו "לחיצה ארוכה על 1 תחייג אל..." אל תמעיטי בערכם של חולי אלצהיימר

amitk80

New member
GPS זה לא בהכרח מפה

זה תלןי במכשיר עצמו. GPS זאת שיטה שעובדת על לווינים בהצלבה. האמת שאולי על מכשירי פלאפון יש מכשיר קטן שמראה את האיכון של אותו בן אדם שמחזיק את הטלפון. המכשיר שהצעת נראה לי הכי יעיל. בהצלחה

יש לי 2 מכשירי GPS בבית.

מעולם לא ראיתי שבעזרת GPS ניתן לאתר אדם. או GPS אחר. GPS זאת מפה שמכוונת אותך ליעד. זה שהמכשיר נשלט על ידי לוויינים, לא אומר שהוא מסוגל לאתר בני אדם... הוא מאתר כתובות ומקומות. על ידי ליוונים. כבר ציינתי שבמכשיר פלאפון יש "איפה הילד", האופציה הזאת מסוגלת לאתר מכשיר פלאפון של בנאדם אחר ולהראות לו את המיקום המדויק שלו. אבל תכלס, למה להתסבך עם טכנולוגיה יקרה, כשאפר לקנות צמיד זהב אופנתי ולחרוט עליו טלפון\כתובת של האדם החולה?

amitk80

New member
ואם אני אגיד לך שאני בעצמי איתרתי

אנשים באמצעות GPS מה תגידי? במו ידי עשיתי זאת ואני לא ארחיב יותר מזה אבל תאמיני לי בזה.

כמו שהשתלו מכשירים למרגלים סוכנים כפולים קלטה

בקש אישור ממדינה שומעים מכשירים סודיות ביטחון בקש אישור מצה"ל מכשירים אלחוטים..בקש אישור משר ביטחון מכשירים איתות נהדרים...בקש מעבדה מכון ויצמן אישור להמצאות בקש אישור מקופ"ח כלילת משכירים קשר בקש תבקש לכבוד אימא סרבנית שמיעה או סרבנית זכרונות או סרבנית לדבר..בקיצור יש מכשירים מיוחדים לאלצהיימריות שומעות ויש מכשירים מיוחדים ל אלצהיימריות חרשות לא ציינת לאימא שומעת או חרשת?לזה יש דעות רגשות לתגובות..יש דרך לאימא שומעת אלצהיימרית קולות ויש דרך קלה לאימא חרשת אלצהיימרית שמיעה ..יש תרופה טבעית לשחזר זכרונות דרך שפת סמנים ידיים גוף..אין מה להפסיד לא מזיק לרפא בטביעות מאשר המצאו לשתול חתיכת חיה למוח תרופה..מה תתפללו לאימא תנסו לפחות ללכת בשיטה הנכונה לפתרונות קשר ל אלצהיימריות..הצלחה תרופה קשר שפת סמנים ידיים גוף...טיסה נעימה תחזרו בשלום ישראל אימא יהודיה אלצהיימרית לא תשכח יהודיה בן יהודה שמרונית..

למעלה