מכשיר מגר

TalElite

New member
מכשיר מגר

קיבלתי מכשיר מגר - אני רוצה לבדוק גוף חימום (לדוגמא) מחוג המגר במצב סגור עומד על סימן האין סוף 8. אחריו המספרים 2000 ו- 1000 ובסוף הסקאלה 0. מה יראה לי המגר אם אבדוק את גוף החימום - והוא תקין ומה הוא יראה לי אם נניח יש לו זליגה ?? האם יש חומר כתוב על נושא המגר ? תודה.

אצ3

New member
בדיקת גוף חימום עם מגר

הבדיקה הכי פשוטה 1. שים את המגר על 500V 2. נתק את הגוף חימום מחוטי החשמל(כמובן לאחר שווידאת שאין מתח) 3. חבר את הפרוב השחור (יציאה - מהמגר) להארקה. 4. חבר את הפרוב האדום (יציאה + מהמגר)לאחד מהיציאות של גוף החימום. 5. תן פולס במגר. אם הגוף חימום תקין אתה צריך לקבל ערך של אין סוף במגר. אם המגר יראה לך כל ערך שהוא פחות מאין סוף. סימן שהגוף חימום לא תקין ויש לו פריצה.

TalElite

New member
הכוונה בחיבור להארקה

הוא חיבור להארקת גוף החימום (הנקודה השלישית בגוף החימום) או למכשיר עצמו - אם זה משנה ?? ואם גוף החימום הוצא מהמכשיר איך אוכל לבדוק ? תודה.

רשר

Well-known member
מנהל
יש כאן הרבה דיונים על מגר חפש אותם

נסה גם את מילון המונחים בשורה הכחולה. המגר נועד לבדוק את רמת הבידוד של המכשיר, הבית,,, הנבדק. תוכל גם לבדוק אתו רציפות המוליכים אך התוצאה בסדרי גודל גדולים מדי כדי לאפשר מידע על התנגדות של גוף חימום, אלא אם המגר כולל גם אומ מטר. גוף חימום תקין יראה תוצאה בין 0.5 עד אין סוף מגהאום.

למעלה