מכשיר כושר

מכשיר כושר

מכשיר שבנוי כך שיש "רגליות" (מקום לשים כל רגל) ולצד ה"רגליות" יש ידיות לאחיזה והפעולה עליו דומה לפעולה של עלייה במדרגות או דיווש אופניים בעמידה (כלומר כשרגל אחת עולה השנייה יורדת..)

מישהו מזהה מהתיאור באיזה מכשיר מדובר ואיך הוא נקרא?

וואללה. תודה

Arthur Dent

New member
הגרסה הממש מתוחכמת

היא מדרגות. לא פוגשים בו היום כי יש מעלית,
אבל אפשר לוותר על המעלית ולעלות ולרדת במדרגות.
יש גם עליות (למשל בראש פינה או בחיפה או בצד הצפוני של כיכר ביאליק בתל אביב) שאפשר לעשות ברגל.

יש גם אופניים שזה הגירסה הסופר מודרנית לאופני כושר - היתרון הוא שאפשר גם להגיע איתן ממקום למקום, שזה מדהים.

פעם אנשים היו מסובבים תוף כזה מיוחד כי לעשות כושר ועל הדרך היו רוחצים את הכביסה, אבל הטכנולוגיה המודרנית הזאת נעלמה מן העולם באופן חשוד, אז היום אנשים שמים כביסה במכונה והולכים לעשות כושר במכון.

trilliane

Well-known member
מנהל
תחסוך את הציניות, לא לכולם זה מתאים

shoosh2607

Member
מנהל
זה ממש לא היה מתנשא

קצת הומור על הבוקר - זה דווקא נחמד

קישקשתא

New member
זו בדיוק הבעיה עם טקסט

אחד קורא ציני ומשעשע, אחר קורא מתנשא ומעליב.

אני עם טריל - אנא המנעו מציניות.

trilliane

Well-known member
מנהל
ממש ממש לא, ואני לא מחטיפה לאף אחד

אבל כשמישהו כותב בציניות שהגרסה הממש מתוחכמת היא פתרונות פשוטים כמו מדרגות או אופניים, זה משדר לי מסר מתנשא ואפילו קצת מטיף בסגנון "איזה טיפשים אתם שאתם מוכנים לשלם הרבה על מכשירים כשיש פתרונות פשוטים בהרבה שאתם מתעלמים מהם", אחרת לא ברור לי השימוש בציניות, ולא הבנתי מה אמור להצחיק בזה, מצטערת.

shoosh2607

Member
מנהל
זה בדיוק ציניות

לא כולם חושבים שזה מצחיק (אני כן, מאד) אבל מתנשא? מטיף?
אני חושבת שהאמת בעיני המתבונן במקרה זה

herouth

New member
גם אני עם טריליאן בעניין.

לא שנעלבתי מזה אישית, אבל ציניות שמרמזת על כך שהתנהגות האדם שמדברים אליו/עליו איננה הגיונית, איננה יעילה, או לוקה בכל חסר אחר בפירוש יכולה להעליב.

shoosh2607

Member
מנהל
להיעלב זו בחירה

ואחת אחת כמה וכמה מאנשים זרים.
אבל אוקי - מקבלת את מה שאת אומרת (לא שזה ימנע ממני להיות צינית) אבל אני חושבת שצריך לקחת דברים באופן כללי יותר בהומור

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, ולא נעלבתי; אבל המסר משדר התנשאות

כי יש בו ביקורת סמויה על אנשים שהולכים למכון כושר במקום להשתמש באמצעים שכבר יש להם. אני לא ממציאה את זה, עובדה שאחרים רואים ומבינים. לא מסכימה, בסדר, אז לא.

shoosh2607

Member
מנהל
מי אמר שאת ממציאה?

בסה״כ אמרתי שצריך להתייחס לדברים בהומור. זה הכל. אין צורך לתקוף אותי.
שיהיה חג שמח ושנה טובה

למעלה