מכשיר ה C.P.M

baby girl3

New member
מכשיר ה C.P.M

שלום שוב, אני לאחר ניתוח הוצאת ראש הרדיוס (זה ניתוח שני לאחר שהניתוח הראשון היה לקיבוע באמצעות בורג) הבורג זז ממקומו פגע ברקמות ונוצרו הסתיידות של המרפק לאחר 10 חודשים של פזיותרפיה שלא עזרה הוחלט להוציא את ראש הרדיוס. היום אני עדיין אחרי פיזיותרפיה עדיין ממשיכה יש לי בעיה באצבעות "אמה וקמיצה" הן נורא חלשות מהשאר ויש כאבים איומים בכל פעם שאני מנסה להניע אותם כלפי מעלה לכל אורך המפרק כואב מאוד.. כרגע אני במצב של : יישור -45 מעלות כיפוף -60 מעלות ללא סופינצייה ופרונצייה 75 מעלות אני על כדורים מאוד חזקים (פרוקסט). הפיזיותרפיה כרגע שאני עושה (במכון פרטי) לא כל כך מתקדמת אני רק סובלת אבל בגדול ללא תוצאות.. המליצו לי על מכשיר ה C.P.M מה דעתך עליי? האם הוא יכול לעזור לי בשיפור היישור? הכיפוף? הסופינצייה? מה הוא בדיוק משפר? כמה זמן זה זמן נורמלי לדעת שאם פיזיותרפיה לא עוזרת הגיע הזמן לשלב דברים אחרים? לאחר הניתוח הראשון עשיתי 10 חודשים של פיזיותרפיה שלא הובילה לאף מקום עד שהגעתי לניתוח השני.. מפחדת מאוד להגיע לניתוח שלישי אני מאוד רוצה ליישר את היד אבל לא רואה את זה באופק כבר איבדתי כל תקווה ואופטימיות בבקשה רוצה יעוץ מה עוד ניתן לעשות שהוא לא ניתוח על מנת להקל על הכאבים ולהגיע למצב של יישור.. בתודה מראש יפעת אני בת 27.

AMI-101

New member
elbows

for such a "simple" joint there are so many issues for imroving ROM CPM's and dynamic splints are usually fairly effective BUT I cant guess over the internet, that is pretty case specific the amount of scarring that has accumilated, if you are dis-satisfied wth your therapist, nothing personal here, just not pleased with the results its a free country try another therapist the CPM and dynamic splinting are usually benefiial sooner is better than later Ami

baby girl3

New member
hi

סליחה על השאלה? מי אתה? מהיכן? מאיפה לך הידע בנושא? אשמח לדעת ואולי לקבל ממך עוד כמה עצות. thanks ifat

למעלה