מכשיר אדים

לי נאמר ע"י רופא

עדיף לא להשתמש אם ממש לא צריך כי אדים חמים בחדר לפעמים מסוכנים ועלולים לגרום לחנק ועל אדים קרים לא בדקו מחקרים שזה בוודאות עוזר אז אם את יכולה הימנעי מהרגל של אדים לילד ואם לא אז עדיף קרים (אלא אם הילד מספיק גדול) לי היתה גם בעיה דומה רציתי לקנות כי הילדה בת 3 חוד' התקררה אבל בסוף זה עבר לה לבד אומנם לקח זמן אבל בהתייעצות רופא לא קניתי

איליי1

New member
חנק??? מאיפה זה הגיע?

אדים חמים וקרים יש להם בעיקרון את אותו אפקט. אדים זה מים שמתאדים, ממה בדיוק נחנקים פה? הדבר היחידי שצריך לשים לב זה שהחדר יהיה מעט מאוורר ע"מ שהאדים לא יצטברו על הריהוט ושלא יהיה לח מידי. יש לי את שני המכשירים ואני מודה שכאשר הילדים מצוננים היחידי שעובד הוא המכשיר אדים חמים בתוספת קרבול , מאוד מאוד עוזר להם בלילות. מצד שני, אני לא מבינה את המשפט "להמנע מהרגל של אדים". עד עתה לא נתקלתי בכך שמשתמשים בם באופן קבוע. מדובר בד"כ בשימוש בעת שהילדים מצוננים, משתעלים וכו'.

Kesem_

New member
ולי נאמר ע"י רופא

ששניהם טובים, אין הבדל משמעותי מלבד זה שאת האדים החמים אי אפשר לעשות בקיץ - כי הם נורא מחממים את החדר, וזה לא טוב אז עדיף את הקרים בכל מקרה - שניהם עושים את אותה הפעולה.

אילתית 2

New member
שניהם עושים את אותה פעולה

אצלנו יש מכשיר קרים לא רק שחמים מחממים את החדר גם לדעתי קצת סיכון מכשיר מים חמים שמוצב בחדר ילדים

Kesem_

New member
זה לא מים חמים

אלה מים רגילים מהברז בדיוק כמו במכשיר של האדים הקרים....

mom at work

New member
המים מתחממים במכשיר

ע"מ לייצר את האדים.... החסרון היחיד (לדעתי) במכשיר אדים קרים הוא שאי אפשר לשים במים שמנים (כמו שמן אקליפטוס או קרבול) ע"מ שיתפזרו בחדר.

למעלה