מכרז...

O f e r P e e r

New member
מכרז...

ל... ציוד ביליארד!!! ברשותי חולצות איגוד משומשות...(לא שייכים לי) במצב מדהים!!! ו...לאחר כביסה ידנית!!! כ 40 חולצות משתתפים מאירועים שונים של העמותה...בכל הקטגוריות הקיימות!!!ובשלל צבעים מרהיבים!!! מחיר מינימלי נדרש הוא: חינם!!! ו...כל המוסיף גורע... הצעות נא להעביר בצינורות המקובלים בלבד!!!

9ball master

New member
אפשר להצטרף למכרז???

יש לי את כל אוסף ההזמנות לתחרויות האיגוד, כל ההזמנות מקוריות עם המעטפות המקוריות ובמצב כמו חדש.... למבינים בלבד!!!

operat

New member
יש לי אוסף של...

מילים ומשפטים של MASTER ועופר למכירה במחיר זול....

9ball master

New member
ברוך הבא לפורום...

אז מה, זה השם החדש שלך??? עכשיו שלאיגוד יש פורום משלו, אולי תשאר שם!!!

O f e r P e e r

New member
אני...ואתה... נשנה את...

מקווה בשבילך שלא ניכנסת בשם אחר!!! אתה איגוד ואתה תלמד... בדרך הקלה או הקשה - לבחירתך!!! אל תנסה לתקוף!!! לי יש קבלות על כל מילה שכתבתי כאן!!! לך אין!!! ואם יש- תוכיח!!! תתעסק במה שאתה רוצה מבלי לפגוע בי!!! זכור אני לא גוף ציבורי נתמך על ידי ממשלת ישראל!!! אתה -כן!!! ולכן אתה תבצע דברים בצורה ראויה וישרה!!! אתה לומד לאט לאט.................. אבל עדיף כך מאשר...

lior02010201

New member
למה לריב?!?!? אתה רוצה להרוס את

הפורום? זאת המטרה שלך? כאשר אתה הורס את הפורום הזה אתה הורס גם את הביליארד הישראלי...

9ball master

New member
סוף סוף קצת...

דיברי חוכמה

O f e r P e e r

New member
למה חושב ככה???

לריב ??? - לא אני!!! בקשר לאמת- ועוד איך אני!!! להרוס פורום- נהפוך... אני זה שנשאר ועונה על כל שאלה גם כאשר מתקיפים אותי!!! בבקשה ממך... ביליארד ישראלי...??? אולי תגלה לי מה זה ביליארד ישראלי??? אולי הימורים??? אולי עסקנים??? אולי מכונות מזל??? אולי כסף שחור??? אולי... אולי... אולי... תרקוד איתי??? (מתי פורים)

למעלה