מכרה זהב

בלאונט

New member
מכרה זהב

זהו, מצאתי רעיון מדהים שיכול להפוך את כולנו לעשירים. כל אחד יגשים את חלומותיו. נחיה באופוריה מוחלטת. בלי חוקים. בלי מיסים. בלי חובות. אך עם זאת בלי קאוס ואנרכיה. לאותו קומץ של אנשים (עשקה) שכבר שמעו את הנוסחה הבטוחה לאושר נא לסתום את הפה ולתת לי לזיין ת`שכל. אז ככה. כדי להתעשר וכו וכו וכו (כל מה שכתוב למעלה), כל מה שצריך לעשות זה להקים מדינה משלנו! נקרא לה קלשתין. ואנחנו נהייה קלשתינאים - חברי הפורום (אולי תפוז-שתין? לאאא, נשמע כמו סוג של אוכל פולני). כל מה שצריך לעשות, זה להעמד באיזו פינה ולזרוק אבנים על כל מי שמתקרב אלינו! היי, זה עבד לקודמים וגרועים ממנו - זה יעבוד גם לנו! נוכל גם לצעוק ``חירות``, ``שיוויון``, ``צדק``, ``מוות ליהודים``, ``חופש``, וכל מיני כאלו, וכך תהייה לנו את מדינת קלשתין! זה בטוח יעבוד. רק לזרוק אבנים ולצעוק - זה יעבוד.

בלאונט

New member
מה פתאום

טעות מרה בפיך. למרות שהם עושקים את המדינה, הם אחייך. הם אותו עם, הם מאותו דם. אסור לך לשנאות אותם. אסור לנו לשנאות אותם בעד שום דבר. החתירה הזו למלחמת אזרחים תוביל אך ורק למלחמת אזרחים, וזה לא מתאים לאנשי השמאל (שונאי הדתיים הגדולים ביותר) לחתור למלחמה...

e-shfiyut

New member
האם התיפיפתה נפשכם?

או שמא סתם התרחפנתם בשעה מוקדמת זו...

Black Star

New member
אוויייי באמת!!!!

``הם אותו עם``?! איזה מין נימוק זה? זה נימוק כל כך גזעני ופאשיסטי. ``הם אחיי``? לא, מצטערת, הם לא אחים שלי. זה שמישהו מאותו ``עם`` כמוני לא אומר שאסור לי לשנוא (לשנוא...לא לשנואת) אותו, איזה שטויות!!! אתה פשוט מגעיל אותי. אז מה אם הם קוראים לעצמם יהודים ואנחנו קוראים לעצמם יהודים?! למה זה בסדר לשנוא פלשתינאים אבל בשום פנים ואופן אסור לשנוא יהודים!?!

yad

New member
איך אפשר

לשנוא מישהו שאתה בכלל לא מכיר. ואפילו לא ראית? לא יודע, אתם לא מרגישים מטופש כשאתם אומרים משהו כמו ``אני שונא חרדים``? למה, כי הם לא משלמים מיסים? המון אנשים בארץ לא משלמים מיסים כי הרבה יותר נוח לקבל כסף מהמדינה בצורת דמי אבטלה. אני לא מצדיק את זה. זה באמת לא בסדר שכל מי שיושב בישיבה לא משלם למדינה או תורם לה בדרך אחרת (אני לא אדבר על זה שלדעתי תפילה לא מועילה לעם. מאחר וכולם פה מסכימים על זה אני מניח. אז הנה- לא אמרתי את זה). אבל באמת, אלה הבעיות שלנו? אמן שאלה יהיו הבעיות שלנו. אתם באמת רואים את הכלכלה מתמוטטת בגלל זה? אני לא איש עסקים, אבל דווקא נראה שבתחום הכלכלי אנחנו משתפרים. זה מצב שצריך לשנות, אבל לא ללחוץ על זה יותר מדי. יש זמן. זה לא משהו שעובד בבום. בהדרגה. קודם כל למשל- גני ילדים זולים. כבר מוציא הרבה ילדים מהמעגל הזה. אחר כך תקנות שמחייבות כל בי``ס במדינה להיות תחת איזה שהוא בסיס לימודי (למשל מתימטיקה, אנגלית, תנ``ך). לאט לאט. והכי חשוב- הפרדת הדת מהמדינה! (איזה בעסה- רק הייתה מלחמה נעלמה הרפורמה. חבל מאוד). בקיצור, מה יש לשנוא?

י.קטן

New member
לא שונאים.

להזכירכם גם ערבים לא משלמים מיסים (או שאני טועה...) אבל לא על זה באתי לכתוב פה אלה על זה שהשנאה נובעת מכפיית הדת שלהם על החילוניים. אה כן ואני לא שונאת אותם אני פשוט לא מסתדרת איתם, אבל שינאה אני לא יכולה להצהיר על אף אחד. ובאמת חבל שהגיעה המלחמה הזו כי רציתי מאוד שיגיע הזמן שבו המדינה תופרד מדת, חבל! יערה (אה כן ותשכחו מכל הקטע הזה של האיתיאיסטית, זה קטע דפוק!)

Black Star

New member
לא שונאת אותם באופן אישי

כל מה שאמרתי הוא, שלזה שמישהו הוא בהגדרה כללית ומוזרה שאין לי מושג מאיפה היא הגיעה, ``חלק`` מהעם שלי, או לא חלק, אין שום חשיבות, ולא לפי זה אני אקבע את מי אני אשנא ומי אני אאהב.

ב-ו-ל-ש-י-ט!!!!

``אחים``???? סליחה????????? מישהו שמרביץ לי בבני ברק בגלל שאני לא לובש שטיימל ומתפלל כל היום הוא לא אח שלי! בני אותו עם??? שילמו מיסים!!! פשוט בולשיט מה שכתבת...

MajoR_ToM

New member
נימאסתם יא לחוצים

ההודעה שלו הייתה צינית תפסיקו להישתגע זה היה הומור על איך אתם מבקרים את הימין על שינאת הערבים ובעצם שונאים חרדים דקה אחרי זה ... כולכם אותו דבר

goldy

New member
בטח התכוונת לנטורי כרטא

יש להם מושב במועצה הפלסטינית (באמת!) והם נ ג ד ישראל. כל שאר החרדים (ויש הרבה!) בעד מדינת ישראל, אבל מעוניינים להפוך אותה למדינת התורה. (החברה החרדית, רק בקנה מידה ארצי)

יש לך טעות ע-נ-ק-י-ת!

החרדים הם אנטי-ציונים. הם לא מאמינים במדינת ישראל. הם מאמינים שהמדינה תקום רק שהמשיח יבוא. חבל שאתה לא מכיר קצת את ההיסטוריה שלהם...

goldy

New member
נכון, ויש כמה שמוכנים לחיות על חשבון

המדינה שהם לא מכירים בה. (בכנסת ישנם 17 כאלה)

נעל

New member
אבל הזמן...

כל השנים של זריקת אבנים, אשפוז, שחרור, זריקת אבנים... ההתקדמות האיטית במעמדות... השגת קהל שישמע את הטירוף שמתרוצץ במוח... מציאת אדמה, שטח... השנים הכי יפות נזרקות סתם, ובסוף מסיימים עם התקף לב (1904) או פרקינסון (90s). עזבו, לכו תקימו אתר. נעל ;-)

V. Ghost

New member
כל מסע ארוך מתחיל ב-

צעד אחד קטן אז מה נעל מנסים לומר לנו ? שלא נעשה כלום כי זה כרוך ב-......מה שזה לא יהיה ? Visible Ghost אביעד

V. Ghost

New member
ומה אחרי ש........

אז נתחיל בהקדמה קטנה-חבר שלי פעם שאל אותי מה היית עושה אם היית נקלע להמון ערבי זועם שזורק אבנים לכיוון שלך אז בטח תחשבו שהתשובה שלי כמו של כולם לברוח,לזרוק בחזרה,להשאר ולא לעשות כלום,לדבר אאוץ חטפתי אבן ;-) אז בכל אופן הרעיון המקורי שלי היה להצטרף אליהם אם כולם יזרקו את האבנים באותו כיוון אף אחד לא יפגע נכון ? אז כשאלה אלייך אם כ-ו-ל-ם יצטרפו לקלשתין אז מה יהיה מיוחד בה ? אולי תקימי לך מדינה רק של שליט בלי נתינים ? ודבר אחר ששמעתי לא מכבר זה מאיפה לערבים יש כל כך הרבה אבנים ? ת:זה מהבתים שהיהודים הורסים להם ;-) מישהו שמע את שולמית אלוני בבוקר -? Visible Ghost

goldy

New member
איבדת את הכיוון בפיסקה השניה

אבל נחמד באופן כללי, וזה רמז דק אך מובן. כל מה שישראל צריכה לעשות עכשיו זה לעבוד על ההסברה לעולם, או שבסוף גם אנחנו נחייה על אי...

פלומפי

New member
אני חושבת

שהבעתי את דעתי אבל אומר אותה שוב: יש לנו מדינה-פשוט צצריך לעבוד עליה ולשפר אותה. זה הכל. גם בישראל אפשר להגשים חלומות ולחיות באופוריה (ראי 73`) גם פה יהיה סבבה מתישהוא!

למעלה