מכס?

alon broide

New member
מכס?

אם אני מזצמין חבילה מחו"ל לארץ והיא נשלחת לי ע"י פדקס מבריטניה האם היא עוברת במכס בדיקה או משהוא כזה???? או שדמי המשלוח של פדקס כוללים גם את המכס ??? בקימור האם חבילה של 20 ק"ג ומחיר של 600 יורו שנשלחת ע"י פדקס לארץ יכולה להתעקב במכס

ride red

New member
לא רק יכולה אלא גם בטוחה

כאשר חבילות נשלחות ע"י פדקס או שאר חברות המשלוח הבין לאומיות הן אוטומטית מועברות דרך המכס.

alophind

New member
המממ... בדקת כמה עולה לשלוח את

החבילה הנ"ל שאתה שואל שאלה כזו ???

alophind

New member
מותר לשאול מה יש בחבילה ? או יותר

נכון מה יראו שהיא תעבור בשיקוף ? תבקש שיציינו על החבילה מחיר של מתחת ל 50$ - אם המשלוח הוא 60 יורו אני מניח שהחבילה קטנה פיזית (אמנם כבדה)... אבל FEDEX שולחים לפי גודל ולא לפי משקל אז זה באמת לא משנה. אם אתה רוצה להוזיל את עלות החבילה , תבקש משלוח Economic ואז היא תגיע אליך במקום תוך יומיים שלושה ב 5-6 ימים. Economics בד"כ זול משמעותי ממשלוח רגיל (אלא אם כבר בחרת באופציה הזו) מקווה שעזר (ויותר מזה , שהתוכן קשור ל SM
)

yules

New member
הבעייה היא קצת אחרת

פדקס יוציאו את החבילה מהמכס בשבילך, ואז יגבו ממך מכס + עמלת ניהול + דמי טיפול + דמי אחסון. אלא אם תצהיר, שערך החבילה פחות מ50$, ואז אין מכס, יש רק דמי טיפול, ניהול ואחסון.

45degrees

New member
צפה פגיעה

על כל 100 יורו עלות בארופה, אתה צפוי לשלם עוד מיסים ועלויות נלוות בשווי של כ 100 יורו. כלומר: 600 יורו עלות בארופה: 1200 יורו עלות אצלך ביד אחרי כל התהליך.

למעלה