מכסחת דשא

• פותח הנושא rc11
  • פורסם בתאריך

rc11

New member
מכסחת דשא

שלום, באתי להתייעץ עם מבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור. עשיתי חיפוש בפורום וקצת הסתבכתי עם כל המידע וסוגי הדשא... יש לנו דשא שאין לי מושג מה סוגו, בשטח של כ150 מ"ר סה"כ בצורת ח מסביב לבית (בצדדים רצועות צרות יותר, מאחורי הבית ולפניו רחבות יותר, באמצע הרחבה שמאחורי הבית ישנם 2 עצים.. אנו מעוניינים לרכוש מכסחת דשא איכותית. יש המלצות? איזה סוג ואיזה דגם וכמובן - טווח מחירים. הוצע לבעלי היום לרכוש את הרובוט לכיסוח דשא (של חברת פרנדלי רובוטיקס) במחיר 2500 ש"ח. במידה ונרכוש יחד עם אח של בעלי הגר בשכנות זה יצא מחיר מצויין למוצר. האם כדאי? המוצא מתאים בכלל לדשא בצורה שתיארתי? לפי מה שהבנתי, חלקי החילוף עולים די הרבה. מישהו יודע באיזו תדירות מחליפים מצבר ולהבים? תודה מראש לתשובותיכם

nuny10

New member
דבר אחד קטן, חשוב לבדוק שהדשאים

בשתי המדשאות, שלכם ושל הגיס השכן, זהים. במידה ותשתמשו באותה המכסחת, וסוג הדשא הוא אחר, יש סיכוי מאוד גדול, וזה קורה הרבה, ששאריות ממדשאה אחת , לאחר הכיסוח, יעברו למדשאה שניה. בהתחלה מקפידים לנקות את המכסחת ואת שק האיסוף, אולם , עם הזמן, איך שהוא, זה קורה. וישנם דשאים שהם שתלטנים יותר מאחרים, וגובה הכיסוח שונה. אז כדאי לשים לב. לגבי סוג המכסחת, אין לי מושג
בהצלחה נורית

rc11

New member
הדשאים זהים לחלוטין

גם בסוג הדשא וגם במבנה. יש לנו אותו בית בדיוק. תודה
מחכה לתגובות נוספות

למעלה