מכסחות דשא

• פותח הנושא Alto
  • פורסם בתאריך

Alto

New member
מכסחות דשא

יש לי בעיה, המכסכה שיש לי כרגע (חשמלית 1100W מהום סנטר) לא סוחבת, היא כל הזמן נעצרת ופשוט לא חזקה מספיק, ניסיתי גם את המכסחה של השכן שלי (1800W מאותו מקום) קצת יותר טוב אבל עדיין נעצרת. הדשא שלי הוא אל-טורו על שטח של כ 80-90 מ''ר. אני הולך לקנות מכסחה חדשה, עקרונית מעדיף חשמלית בגלל הפשטות שלה אבל אם אין ברירה אלך על מנוע בנזין. ראיתי באול-סייל שתי מכסחות של בוש: 34 ROTA ו רחפת 34 ALM שתיהן עם אותם נתוני כח. מה ההבדלים בניהן? האם עדיף רחפת או להיפך? יש המלצות/השמצות על הדגמים האלו? אולי בכלל ללכת על משהו אחר? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה, ארנון

oh yes

New member
אתה לא כותב מאיפה אתה

אבל הייתי שוקל מכונה משומשת. קניתי לא מזמן ואני מאוד מרוצה. שני ספקים חביבים: שי לגן בבית נחמיה. 052-599092 או 03-97112547 מאיר, ליד כל בו לגן במושב נחלים. שי ברנש מאוד חביב, ויעזור לך גם אם אין לו כרגע. קניתי אצלו מכסחת ארבעה כ"ס, משופצת, עם צלחת וארבעה להבים + כולל חצי שנה אחריות וג'ריקן קטן לדלק במחיר ממש מגוחך לעומת חדשות. מאיר טיפה יותר יקרן, אבל לפחות יש לו תמיד מכסחות.

L7

New member
קנה מכסחת בנזין 5 כ"ס פשוטה

הצעה מבוגר 3 חשמליות. תרגיש חופש מהחוט. תוכל לטייל על גזם ולהעלים אותו-כך גם לגבי עלים....... היחס שלי למכסחת הוא גם כאל שואב כל שמונח על הדשא.

barak7878

New member
גובה דשא

בד"כ גובה הדשא גורם למכונה להפסיק לעבוד, גם במכניות. אם זו הבעיה אצלך ,הפתרון קיצוץ בתדירות גבוהה יותר, או ברוב במכונות יש אפשרות להתאים את גובה הגלגלים .

מוטי בר

New member
שלום לארנון. הבעיה של אלטורו היא שה

וא דק אבל מאוד חזק ולכן אם הוא מוזנח הוא הופך להיות כמו חבלים דקים וזה מה שתוקע לך את המכסחת. מומלץ לכסח אותו חד פעמי במכסחת בנזין חזקה מושאלת ממישהוא או גנן מקצועי באופן חד פעמי, ולאחר מכן להקפיד לא לתת לדשא להסתלסל ולכסח אותו לגובה של מקסימום 5 ס"מ. אפשרות נוספת היא שהדשא לא ישר ויש בליטות גדולות וזה תוקע את המכשיר. מנסיוני, גם מכסחות חלשות יותר משלך כיסחו ללא בעיה דשא גדול. באשר לרחפת אני לא כל כך ממליץ, וחשוב מאוד שתהיה אפשרות כיוונון של הסכינים והגלגלים בגובה הרצוי. בהצלחה.

Alto

New member
תודה על העצות

אני מרעננה, כך שהמלצות על חנויות טובות/זולות מהאזור יתקבלו בברכה. מוטי, גם כשאני עובר על קטע שגזזתי אותו 5 דקות קודם, המכסכה שלי נתקעת הרבה פעמים (ה 1800 של השכן לא) אני מניח שהיא פשוט לא מספיק חזקה ולכן אני מחפש משהו חזק יותר. אם החשמלית של בוש מספיק חזקה אני כנראה אקנה אותה, אם אתם אומרים שבכל מקרה עדיף מנוע בנזין אז אולי זה הכיוון. מה רע ברחפת? אני שואל כי אני לא ראיתי כזאת ואין לי מושג קלוש עליה. ארנון

ruven46

New member
אלטו, לפני קניית חדשה, כדאי לבדוק

אם הסכינים מושחזות ?!?! אני עם אלטורו ועם מכסחת חשמלית לא רצינית (אפילו לא זוכר כמה וואט... אך אני שומר על סכינים מושחזות ולא "טס" אם יש לי דשא גבוה ! לא נתקל בשום בעייה ! ראובן

למעלה