מכנסי רכיבה - סקר...

poratas

New member
מכנסי רכיבה - סקר...

אני משתעשע ברעיון של קניית מכנסי רכיבה איכותיים (>700ש"ח)... האם קנייה כזו מוצדקת? יש לי כרגע מכנסי רכיבה זולים יחסית, האם אחוש בהבדל? אשמח לחוויותכם והמלצותכם (קמפניולו, אסוס וכו')

ItsikH

Member
למרבה הצער כן בעבר הלא רחוק יכולת לקנות מכנסים זולים באיכות סבירה ביותר, ההבדל העיקרי היה בתוחלת החיים. לאחר שנתקלתי בכמה וכמה מכנסים באיכות ירודה ביותר שהגיעו מיצרנים בעלי מוניטין סביר עד כה - עד כדי כך שגרמו לי נזק - עברתי למותגים ה"יוקרתיים". אסוס עושים יופי של עבודה, אבל המחיר../images/Emo122.gif. גם סוגוי מצוין. אלו השנים שבדקתי עד כה. וגם - הם מחזיקים יפה מאוד בינתים.

avihersh

New member
עקרונית כן. למעט חריג אחד - פנקייר.

ניתן לקנות את הביבים של פנקייר, בחצי מחיר (בד"כ פחות) של ביב איכותי, ביב ברמה הגבוה ביותר, ועוד של יצרן ישראלי (גם אם הוא תופר בסין). מומלץ בחום. תמורה נהדרת לא רק ביחס למחיר. אגב - הם מייצרים גם מכנסיים וחולצות ברמה גבוהה מאוד.

odedbc

New member
תלוי כמה אתה רוכב. עד 3 שעות, ההבדל זניח.

יש עוד שיקולים שנכנסים למשוואה. כסא טוב מפצה על ביב לא איכותי. משחה נגד שפשוף כנ"ל. ואולם ברכיבות ארוכות, נאמר 4 שעות ויותר, עדיף ביב מהמשובחים. אפשר לקנות בסוף העונה במחירים של 30-50%. כדאי לעשות סבב טלפוני אצל היבואנים והמשווקים לברר אם נשארו עודפים משנה שעברה.

hornt

New member
גם NIKE בסדר

לי חשוב שהגומי של המותניים ושל הרגליים יהיה איכותי,אחרת לא שווה סוג הפד והחברה, כבר החזרתי מכנס אחרי רכיבה שהיה מחליק מהמותן בזמן עמידה בעליות.

בפעם הבאה, נסה ביב, לא מכנסיים

אין גומי שיחליק, והכל (כולל החבילה) נשאר במקום.

ItsikH

Member
מעולם לא החליק לי שום גומי גם לא כששקלתי 10 קילו פחות, ומצד שני, ביב הוא בהחלט לא המכנס המועדף עלי לרכיבות ארוכות מסיבות מובנות. והוא גם עולה יותר אז בכלל.

המחיר הוא החסרון היחיד, לטעמי

גם לי לא החליק שום גומי, אבל עוד לא שקלתי 10 ק"ג פחות. לי ביב יותר נוח על האופניים, כיוון שהוא ותוכנו נשארים במקומם ולא זזים בחופשיות. אולי אם תוריד בצריכת הקפאין, תאלץ להסתבך פחות עם הביב

ItsikH

Member
אנחנו מדברים על רכיבות *ארוכות* לא על הקפאין מדובר... שמואל, לא יפה לך השם../images/Emo3.gif ועוד 10 ק"ג פחות ובאמת תעוף ברוח.

avihersh

New member
ביב + חולצה של פנקייר בפחות מ 700 ש"ח..

..פירמה ישראלית. כחול לבן. גימור מעולה, חומרים איכותיים. השמואה של פנקייר לא נופל (ובד"כ עולה) מכל מותגי "העל" שנמכרים בארץ (אסוס, נליני ושאר החברים). היחיד שעולה עליהם זה הביב של קומפי שנמכר ע"י עמית לווינזון.

poratas

New member
תודה על ההמלצה,

אני מכיר את פנקייר, אבל אני בוחר ללכת על משהו פלצני יותר. חשבתי על זה של קומפי, יש כמה דגמים ומחירם החל מ-700 ועד 1200 ש"ח!!! נשמע לי המון.

trek sssl

New member
ריח הנאד נשאר יותר זמן בבגד פלצני

מאז שהתוודעתי לתוצרת ישראל בשם פאן קיר כשנה לערך. ברמה שאינה נופלת כלל מכל מותגי העל שרכשתי בעבר. והמחיר תענוג וההרגשה על הגוף תענוג רק מה בלב צביטה כי השם זה לא זה.לרכב על אופני על עם כרס קטנטנה מעל ולא עם מותג על בעיה גדולה באמת.תנו צאנס לכחול לבן.ולאחד שמלא בפלצנות צריך שתהיה גם יכולת.פלוץ טוב נקרא בזמנו מחמוד ואחד שרק משמיע קול נקרא יוסוף.אז יוסוף לך עם לודזיה

ItsikH

Member
לא, זה היה יוספפפף ו-טררררומפלדור אין ספק שביגוד יוקרתי זה פלצני, אבל אני יכול להעיד שמכנסיים פשוטים - לא חשוב מאיזו תוצרת (שמא אואשם בלשון הרע חלילה - אבל בהחלט לא אנונימי מהמזרח הרחוק) - היו מהגורמים לפרישתי בטרם עת מה-PBP. מאז אני לא לוקח שום צ'אנס.

shaq diesel

New member
אסוס - שבירת מיתוס

אולי הם נוחים, אבל אחרי שנה ואפילו פחות הם מתחילים להישחק. השחיקה היא לא במקומות שמתחככים, אלא בקדמת הירך. אין לי מושג למה, אבל הם נהיים שקופים לאט לאט. זה קרה לי ולכל מי שרוכב איתי, קנינו אסוס אחד בעקבות השני, ואחד אחד עכשיו אנחנו נופלים איתם. בינתיים pearl izumi ואפילו sugoi עושים עבודה לא רעה. מעניין אם מישהו כאן נתקל בזה?

למעלה