מכנסי קפוארה...

מכנסי קפוארה...

אם מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן לרכוש מכנסי קפוארה זה יהיה נחמד מאד, אנא שלחו מסר אישי או הודעה ל058-497998 (אני בצבא ולכן עדיף לי מאשר הודעה כאן) תודה רבה! טל

PernaLonga

New member
אין הרבה מקומות

אני ראיתי כמה מכנסיים בנאקו בראשון (חונים קונים) ויש גם בתל אביב חנות אבל שכחתי את השם יש גם כמה מאמנים שמוכרים

ChicleteAbada

New member
אסור.

מאמן שמוכר מכנס שלו למישהו שהוא לא קפואריסט הוא אידיוט. אסור לקנות מכנסיים שכתוב עליהם קפואירה על התחת. זה ביזיון, זה גועל נפש וזה חרא. זו התמסחרות מגעילה, ובנוסף זה שממסחרים אותו לא יכול לשלוט בה. אז לפחות לא נשתתף בה ונקלל אותה ונמחה. זה בושה, תארו לכם קבוצה של חבר'ה שיוצאים לפאב עם חליפות ג'ודו, פותחים בקטטה רצינית, מה כתוב יום אחרי זה בעיתון. והם בכלל לא קשורים לג'ודו אלה רק חושבים שהלבוש המסורתי יפה. מכנסיים חלקות עם פסים או משהו כזה זה נסבל. אבל לא מכנס שכתוב על התחת קפואירה. אני עוד לא שמעתי על מורה שמוכר מכנסיים עם השם שלו לאנשים שהם לא תלמידים שלו.

PernaLonga

New member
אתה לא הבנת אותי

אני מסכים אם כל מילה שלך שהמכנסיים אם הקפוארה על התחת זה מגעיל אבל אני ראיתי שם מחנסיים בלי כל הקטע הזה פשוט מכנס בצבעים שונים עם פסים. ומורה שמוכר מכנסיים עם השם שלו לאנשים שהם לא תלמידים שלו זה באמת אידיוטי אבל מורה שהביא מכנסים מברזיל כמו שהמורה שלי עשה בשנה שעברה זה לא חסר בארץ. מכנס קפוארה מבד שאין בארץ וצבעים יפים מאוד

Bantus

New member
מסכימה איתך אבל מבולבלת. ../images/Emo4.gif

בתור קפואריסטית יש לי מכנס אחד שקניתי בתל אביב בדו קרב שכתוב קפואירה על התחת, אני לא מבינה מה הבעיה אם זה שאני בתור קפואריסטית יקנה את זה?? אני יכולה להבין את הכעס שאנשים שלא קשורים לקפואירה קונים מכנס, גם אני לא סובלת את זה!!! ומה הבעיה נגיד המאסטר שלי עכשיו בא מברזיל והוא הביא מכנס- למה שלא ימכור לנו אותם? וזה לא כאלה שכתוב קפואירה בתחת, זה אלה בצבעים שונים עם פסים צבעוניים. לא הבנתי מה הבעיה עם זה?

PernaLonga

New member
אין לי שום בעיה אם מה שאמרת

רק הקטע אם המכנס שכתוב קאפוארה על התחת. לדעתי זה פשוט מכנס מגעיל. אני אישית לא אוהב אותו וזה דעתי האישית

Bantus

New member
אההההה....

עכשיו הבנתי.... חשבתי שהתכוונת למשהו אחר. סבבה אבל על טעם וריח, אין מה להתווכח...

אוף!

גם אני חושב ככה אני לומד במישגב אם אנדרה ולקאו ויש שם אנשים שאמרו לי שהם לא בקפוארה והם רונים מיכנסיים של קפוארה!!!!!!

Bantus

New member
גם אני ממשגב...

ויש המון כאלה.. הייתה איזה אחת מי"א שלבשה חולצת באטיזאדו שלנו- היא סתם איזה פריחה!!! והיא בכלל לא ידעה מאיפה יש לה את החולצה הזאת ומה הקשר שלה אליו ומה זה קפואירה אז שאלתי אותה למה היא לובשת אותו אז היא אמרה שהוא יפה... אמרתי לה שעוד פעם אחת היא לובשת אותו היא חוטפת ממני סטירה. זה היה בתחילת השנה מאז היא לא לבשה אותו.. :) מאיזה כיתה אתה?? גם אני ממשגב, אני בי"ב...אולי אתה מכיר אותי..הייתי כמה פעמים באימונים במשגב...

למעלה