מכנסי ילדים

נגה אר

New member
מכנסי ילדים

בזמן האחרון אני הולכת תופרת פשוט ומהר, אין לי סבלנות לדברים מורכבים... זה מכנס שתפרתי לבת אחי, תהיה בת חצי שנה בקיץ וזה יהיה לה מעין מכנס מעבר דקיק לשעות הערב

נגה אר

New member
מה המילה הולכת עושה שם באמצע? ../images/Emo4.gif

מכנס לקצר לילדה שתהיה בת שנה + תפרתי כזה גם לבת שלי, 2 שכבות בד בכל מכנס, הבד כל כך דקיק ושקוף שהשכבה הנוספת מוסיפה לו אטימות קלה מהבד הזה גם תפרי וילונות לתינוקת מהתמונה הקודמת, יצא מקסים, קליל

נגה אר

New member
מכנסיים מבנדנות

מכנס שתפור מ 2 בנדנות, התאמתי מידות לגודל הילדים שלי, בלי לפגוע בדוגמא של הבד. לגדולה זה יוצא מעין מכנס 7/8, ועשיתי מכפלת כדי לקצר עוד קצת

המכנסיים של הקטנות חמודים מאד, והרעיון של

הבנדנה יפה,אבל בשני המכנסיים יש בעיה במפשעה. הייתי מוותרת על חלק מהדוגמה המודפסת וגוזרת שם מפשעה רגילה. סחתיקה על הרעיון.

נגה אר

New member
גם אני ראיתי שיש שם איזו בעיה

אך חשבתי שהיא נוצרה עקב הכיווצים. למה הכוונה מפשעה רגילה? אשמח לתקן אותם. או לחילופין, אם מאוחר מדיי- למכנסיים הבאות, יש לי עוד כמה בנדנות. הרעיון לא שלי, הורדתי הוראות מהאינטרנט.

רות מלר

New member
מוגה תכניסי רגל לתוך רגל

גך שהן תהיינה בפוזיציה של חיצוני מול חיצוני ולעין יהיה גלוי הצד השמאלי כעת יש לך את מה שאמור להיות קו המפשעה המלא צייר דוגמא ללפנים ודוגמא לישבן ראי איך זה נראה במכנסיים רגילות כשאת באותה הפוזיציה במצב הנוכחי חסר חופש במפשעה

למעלה