מכנסיי דייגים.

Cold As Death

New member
מכנסיי דייגים.

אחריי ויכוח עם ידיד, החלטתי לפנות לפה, והשאלה כזו: איך לעזאזל לובשים מכנס דייגים נכון?!?!

דייגים או טיטול?

כי יש הרבה אנשים שמתבלבלים ביניהם.. אניוואי- בדייגים יש לך רק שני חוטי קשירה מאחורה, נכון? את אמורה לקשור אותם על החלק העליון והקדמי של המכנס. בטיטול זה כבר יותר מסובך, כי יש לך ממש מכנסיים מתפרקים ביו הידיים..
אבל זה לא כזה מסובך לשים אותם- את לוקחת קודם את שני החוטים שאמורים להיות מאחורה [תבדקי איפה התווית], קושרת מקדימה ומעבירה אותם אחורה. אח"כ את לוקחת את שני החוטים שנשארו [זה בסדר - הם אמורים להיות מאחורה
] ופשוט קושרת אותם מקדימה. וזהו, הרי לך מכנס טיטול
. מקווה שהבנת משו
.

greeneye

New member
מה מסובך במכנס חיתול!?

גרע אני מאוהבת בהם! יש לי ורוד, שחור ותכלת. אני צריכה עוד צבעים. טוב, עוד מעט טיסה לתאילנד, נבזוז את הנריינה. חוץ מזה- מה?! כמה חוטים יש במכנס חיתול שלך?! אמורים לשים ככה: לוקחים את החלק בלי הפתק, וקושרים אותו מאחורי הגוף (כשהבד מכסה את הקדימה של הגוף, והקשר נקשר מאחורה). ואז לוקחים את החלק השני, והבד עכשיו מכסה את התחת והמאחורה של הגוף- וקושרים מקדימה. ואז זה נורא גבוה, או עושה המון בד בין הרגליים, ונגרר על הרצפה, אז אני פשוט מקפלת למעלה, וזה נראה כמו ג'יני. אני אוהבת.

greeneye

New member
אז מה זה האלפי קשירות האלה?!

אמאלה. הנה הדגמה [לא הכי מושקעת, אבל חפיף]

greeneye

New member
כן, אבל כתבת בחיתול-

קשירה מקדימה ואז מאחורה ואז עוד פעם מקדימה. מוזר

יאזו חמודה,

עם הדגמות וזה. אני עושה בדיוק הפוך, כאילו קודם שמה על הגב וקושרת על הבטן, ואז את החצי השני - על הבטן וקושרת על הגב. זה לא משנה. ס תם רציתי לשתף.

Cold As Death

New member
תודה לכולכן

בכל מקרה כבר הסתדרתי, נראה לי. אבל זו שעשתה את הציור, יש מצב שאת עושה את אותו הדבר רק בדייגים?

greeneye

New member
המפ,

לא, כי אין לי מכנס דייגים ומעולם לא היה לי [נו, מצטערת, זה מכוער], ואני לא יודעת איך שמים את זה.

MastoolaGirl

New member
איך קשורים מכנסי דייגים-ההסבר../images/Emo26.gif

בותר אחת שיש לה יותר מכנסי דייגים מג'ינסים, עוד לא ספרתי אבל יש לי משהו כמו 10-15 מכנסי דיגים, אני ממש לא יכולה לראות אנשים שלא לובשים נכון מכנסים דייגים זה משגע אותי... איך אפשר, יש כאלה שפשוט לא יודעים ללבוש מכנסי דייגים וכשהם לובשים אז זה נראה כמו הצרות שלי... אז ישבתי איזה חצי שעה והכנתי הסבר במיוחד בשבילך ובשביל כל מי שלא יודעת איך ללבוש מכנסי דייגים... מקווה שזה ברור :)

למעלה