מכנסיים

מכנסיים ../images/Emo13.gif

הכנתי מכנסיים אני יודעת שזה גדול עלי ושהן לא מושלמים ואומנם עוד לא גיהצתי אותם אבל אני די שמחה מהתוצאה לקח לי יומיים והרבה מאוד פרימה והרי התוצאה תגובות והערות יתקבלו בברכה

ועוד משהו קטן

אני מניחה שצריך לתת קרדיט לבורדה על הגיזרה just to be on the safe side

יפים, וגם מונחים כמו שאני הייתי רוצה לראות

מכנסיים קצרים על עצמי. יש משהו מוזר קצת בקפלים? שימי לב גם שמכנסיים - בלשון זכר בלבד.

דווקא הקפדתי על לשון זכר ../images/Emo2.gif

כן יש משהו מוזר.. גיהצתי את הכפל כשהוא היה עקום ובזמן התפירה סידרתי את זה.. זה משהו שגיהוץ ייפתור

ו שתי

New member
מקסים, בלי שום חנפנות

אני מודה שמזמן התיאשתי מתפירת מכנסיים בכלל, ןמחויטים בפרט. בחיים לא הייתי מנחשת שאלו הום מייד. שאפו על הביצוע.

תודה רבה =)

ואם אני הצלחתי כל אחד יכול .. אפילו שההוראות היה בצרפתית, התמונות היו כל כך מפורטות

תודה../images/Emo140.gif וזה מעיתון.. אני יכולה לתת לך פרטים

על הגליון עצמו אם זה מעניין אותך..

בבקשה

BURDA printemps/ete 2008 hors serie n 18 h E 971 הנה עוד גזרות שתוכלי למצוא בגליון: http://www.burdafashion.com/fr/Magazines/Archives_Hors-series/Couture_facile/1270777-1583972-1597562.html;jsessionid=6EB2D81A84904D4C267D00B7609ADE27 והנה המכנסיים כמו שהן אמורות להיראות

טרהקוטה

New member
קודם כל, הם ממש מתוקים,

והדוגמן נראה מאוד מרוצה. יש לי שאלה: את הרוכסן השארת "חשוף" בכוונה? כי זה קצת לא רגיל, במיוחד אם את אומרת שזו גזרה של בורדה, הם די מקפידים לכסות את הרוכסן, לא?

תודה ../images/Emo13.gif ואמ.. דוגמן? אאוץ' ../images/Emo3.gif זאת אני

I am a girl
הרוכסן די מוסתר.. קשה לי להסביר אבל מה שמכסה את הרוכסן די "עומד" כרגע כי הוא עוד לא מגוהץ אז זה לא נראה משהו. נראה לי שאני צריכה להעלות אחרי זה תמונה ממצלמה ולא מפלפון כשהם מגוהצים.

טרהקוטה

New member
אני עושה פה בושות...../images/Emo9.gif

רואים מעט מאוד ממי שלובש את המכנסיים, ואני פשוט החלטתי שזה ילד. אני אלך לעמוד בפינה ולהתבייש לי... טוב, אז אחרי שביררנו את עניין ה"דוגמן" ואת עניין הרוכסן נשארו רק המחמאות. מקסים!

למעלה