מכנסיים מתרחבות....

מכנסיים מתרחבות....

קיבלתי בירושה שני זוגות ג'ינס יפהפיים של ליווס אממה מה, רחבים מאוד למטה.... בגיזרה המקורית הוסיפו להם משולשים משני הצדדים כלומר בתפר הפנימי בין הרגליים ובתפר הצד. בקיצור, אני רוצה להצר אותם ובעוונותי, שכחתי כבר מהיכן כדאי, מהפנימי או החיצוני...... מה דעתכן?

הדור

New member
נערונת../images/Emo140.gifפשוט משני הצדדים,אחרת את מאבדת

את שווי המשקל של המכנס

איףףףףףףףףףףףףףףף, כמה יש לי

לפרום עכשיו........

מכנסיים מתרחבים.

אם המכנס הוא לבן, אין שום סיבה שהמכנסיים יהיו לבנות. מספיק כבר עם השגיאות האלה. וזה לא מכוון אליך אישית, 46.

צודקת, מכנסיים הם באמת זכר, אבל

יש לי שתי רגליים, אז הם מכנסיים ולא מכנס.....

lirola

New member
אם כי הויכוח מיותר../images/Emo13.gif

כלל בלשון- כל פריטי הלבוש שמסתיימים ברבים ב-יים כמו מכנסיים, מגפיים, משקפיים וכו' הם זכר (אגב גם גרביים הם זכר , אמורים להגיד גרב שחור ולא שחורה) ולכן שם התואר שלהם יהיה גם הוא בזכר. יוצא הדופן היחיד לכלל הזה הוא נעליים -נעליים הן נקבה ומקבלות שמות תואר נקביים. יום טוב ועברית תקנית לכולנו.

רות מלר

New member
../images/Emo66.gif ויטוריה אני מעריצה אותך

אמא שלי עד היום מתקנת לנו את השפה אגב- גם לקשישים במועדון לקשיש אליו היא הולכת - ושם היא חוטפת בגלל זה מכות אז תזהרי- לא כולם יאהבו אותך כמוני- למרות שאני יודעת שאת מונעת מכוונות טהורות

sara71

New member
חידה

ומעניין לעניין באותו עניין - חידה: כל אברי הגוף הזוגיים הם נקבה (דוג': עיניים יפות,רגליים גדולות), חוץ מאחד. מהו יוצא הדופן??? תשובות נא לשלוח רק כמסר. (הגרלה תיערך...)

אוף, ניצחת אני מניח../images/Emo3.gif../images/Emo106.gif

נו ניחא.... חחחח טוב נו לפחות נשכיל ונדע מה הרביעי....ואולי שאר התשובות שלנו לא זהות אז בכלל

../images/Emo12.gifלא ידעתי שזאת הייתה תחרות

מלמעלה: עפעפיים נחיריים שדיים קרסוליים ואצל גברים גם אשכיים. בחיי. בכ"ף דגושה.

חחחח טוב לדעת

בכל מקרה אם כבר אז שאלה. מה עם האישונים לדוגמה או המרפקים??? האם גם הם נכללים בהגדרה אף שאין להם את הסיומת "יים"
יום עצמאות שמייח

sara71

New member
ולתוצאות...פתרון החידה- השכנה ניצחה

ובמקום שני תומריקוש החמוד ! חן חן על ההשתתפות שיהיה לכולנו חג שמח !!!!

למעלה