מכל העבודות בעולם.... מצאתי את זו... משעמממממממממממממממממם לי אוווווווווווווווווווווווווווווף
פ פושפושית New member 1/10/02 #1 מכל העבודות בעולם.... מצאתי את זו... משעמממממממממממממממממם לי אוווווווווווווווווווווווווווווף
פ פושפושית New member 1/10/02 #10 מייקי חדר ישיבות ענננננננננננננק אז תאר לך איזה שולחן, למרות שגם השטיח חדש....
מ מייקי בין היתר New member 1/10/02 #11 האמת שגם אצלנו הוא ענק.... ישנן ישיבות הנהלה משעממות שהמחשבות שלי מפליגות למקוצות אחרים בחדר הזה... בעיקר בין 15:00 ל-16:00 ....
האמת שגם אצלנו הוא ענק.... ישנן ישיבות הנהלה משעממות שהמחשבות שלי מפליגות למקוצות אחרים בחדר הזה... בעיקר בין 15:00 ל-16:00 ....
מ מייקי בין היתר New member 1/10/02 #16 הבעיה האמיתית היא שיש עוד כמה כאלו ביממה.... שיטטטטט...מתי יגיע ה"גשם"..?
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 1/10/02 #14 האמת... אצלנו חדר ה"דיונים" ממש פיצפון וזה כייף להתחכך בעוברים ושבים מדי פעם... חחחחחחחחחחחחחחחה....
מ מיכל31 New member 1/10/02 #5 אולי כולכן תבואו ותתנו יד אני קורסתתתתתתתתתתתתתת מאז שנכנסתי למקום הזה.
פ פושפושית New member 1/10/02 #6 מיכל כתוב לי על המצח פרייארית??? תמורת סכום סימלי (עם המון אפסים בסופו) אני מגיעה....
מ מיכל31 New member 1/10/02 #7 המון אפסים אפילו אני לא מקבלת אם את רוצה אפסים אחרים אפשר לארגן לך בצ´יק.
ק קסומה New member 1/10/02 #15 גם אצלי משעמם...... אבל לא להרבה זמן.........ביום ראשון הבוס חוזר מחו"ל....