מכל הבא ליד (GARAGE SALE)

Yellow Hacker

New member
למכירה מחבט מתוצרת Head !

מחבט מסוג Carbon בצבעי כחול-אפור יפיפה! המחבט מתאים לאנשים אשר משחקים טניס ולאנשים שרק מתחילים. המחבט נקנה לפני כמה חודשים בלבד. בונוס: למחבט מצורף בולם זעזועים Snake חדש. המחיר של המחבט הוא 350 ש"ח בלבד. בנוסף, למכירה מחבט מתוצרת Head למתחילים ב-150 ש"ח בלבד. * יצירת קשר דרך מסרים פרטיים.

קשכפית

New member
עברתי דירה ויש לי מלא דברים למכור

דברים שאני לא משתמשת או שקטנים עלי: טלוויזיה 28 אינץ ישנה אבל עובדת טוב 250 ש"ח מנורת לילה שחורה לחיבור על הקיר 30 ש"ח ג´קט אדום דמוי עור חתיכי מאוד מידה S 150 ש"ח (עלה שנה שעברה 500!) ג´קט שחור קלאסי מחוייט (של כתום מנטה) 150 ש"ח (נלבש פעם אחת בלבד). מעיל שחור ארוך עם ביטנה אפורה כסופה, מעיל של מעצבת ייחודי 200 ש"ח חליפת גשם/סרבל סוג מעולה טיפת גשם לא חודרת במצב מעולה 150 ש"ח. * כל הבגדים הם במידה S לבחורה והם במצב מעולה כחדש! ביקושי לבשתי* 5 חוברות של מבוא לפסיכולוגיה של האונב´ הפתוחה 40 ש"ח. כד חרס (של מי עדן) עם ברז לכדי מים מינרלים 40 ש"ח. קרש גיהוץ 50 ש"ח מגהץ אדים 50 ש"ח קסדה לקטנוע LEM מלאה + ארגז פלסטיק מתנה 50 ש"ח אז אם מישהוא רוצה משהוא אשמח לדעת. לפנות למייל תודה שבת שלוםםםם

av_i_va

New member
רצוי לציין מיקום גאוגרפי../images/Emo140.gif

אני למשל - מעוניינת בכד החרס. המיקום הגאוגרפי יקל עלי בהחלטה.

קשכפית

New member
צודקת גם עניתי לך על המסר

אני מתל אביב ושלחתי לך גם את הטלפונים למקרה שזה יתאים לך

מעוניין למכור חודשי חופשי של החודש

שלום קוראים לי שי אני לאחרונה קיבלתי כרטיס חופשי חודשי של אגד חודש ינואר 2003 מעוניין למכור אותו במחיר נמוך הכרטיסיה רשום ירושלים תקף גם בתל אביב וחיפה נא לפנות בפלאפון 628380 -067

לביאה11

New member
מעיל עור לגבר ../images/Emo91.gif

חום, מידה M יפייפה לגמרי חדש לרציניים בלבד 202080 -054 נוי

גינגית1.

New member
תכולת דירה למכירה - במחירים מצחיקים

1. רדיאטור מוגן- *חדש* - 2000 וואט - דגם R20-EDT Dinamics - 250 ש"ח 2. שולחן סלון מלבני מאורך - 50 ש"ח 3. ארון ילדים קטן-2 דלתות-5 מדפים + שידה קטנה-שניהם בצבע לבן-200 ש"ח 4. ארונית ענתיקה - במקור למשקאות - 250 ש"ח 5. מזגן חלון - תדיראן - 2100 וואט - 300 ש"ח 6. אופני ילדים - 50 ש"ח 7. תכולת כלי מטבח: קומקום חשמלי, צ´יפסר 8. תקליטים, מאוורר, שולחן לטלפון 9. שידה גדולה לחדר שינה - מראה עתיק - 100 ש"ח 10. טלויזיה - 50 ש"ח 11. מצלמה - 50 ש"ח להתקשר לטלפון מס´: 229093 - 054

גינגית1.

New member
חבר´ה - לפרטים על כל החפצים

יש להתקשר למספר הטלפון שרשום במודעה שלי - וכל תשובותיכם תעננה. תודה

flashdani21

New member
למכירה ספריה עשירה ביותר

set of colliers encycolpedias 24 year books 2 dictionaries 3 year books 67 68 69 70 set junior libary classics 10 books set the science libary 7 books van nostrands scientific encycolpedias 1 big book פתוח להצעות מחיר על כל הספרים או פריטים בודדים לפרטים נוספים 050923706 דני

av_i_va

New member
איתור והחלפת ספרים - פורום 623

עוסק ספציפית בנושא ספרים ממליצה לך לפרסם שם. בהצלחה

mandana1

New member
מכונת תפירה זינגר

שלום לבחור או לבחורה הנחמדים שענו לי במייל אבל משום מה לא הצלחתי לקרוא את ההודעה, בכל אופן אני עדיין מחפשת מכונת תפירה זינגר לקישוט ולא לתפירה תודה דנה מספר הטלפןן שלי הוא 051-947456

foxus

New member
מעוניין בתמונות משנות ה - 40 וה-50

מעוניין בתמונות של מקומות ציבוריים בישראל, משנות ה - 40 וה - 50 . בבקשה לפנות אל: [email protected]

אביב בר

New member
מספריים מדללי שיער......

מישהו יודע איכן אפשר לקנות את המספריים שמדללות שיער כמו שיש לספרים?

למעלה