מכללת רמת גן

danielili55

New member
מכללת רמת גן

היי,
אני מתעניינת בלימודי כלכלה במכללת רמת גן. קראתי קצת באינטרנט ואין ספק שאני מבולבלת לגמרי!
הבנתי שהתואר הוא של האונ' הפתוחה, השאלה שלי היא האם גם במכללת רמת גן הלימוד הוא עצמאי או שיש יותר מ4 שיעורים (מפגשים) בסמסטר?
דבר שני- לגבי שכר הלימוד, מצד אחד נאמר ששכר הלימוד הוא אוניברסיטאי ומצד שני נאמר שיש גם תשלומים של מכללה, מה זה אומר? בסופו של דבר כמה יוצא לשלם בשנה פחות או יותר?
ודבר אחרון לאלה מכם שלמדו, לומדים או מכירים כאלה שלמדו שם, כדי להירשם? הלמידה מורכבת מהרבה למידה עצמית? מה ההתרשמות באופן כללי? עד כמה התואר שווה בחוץ, אחרי סיום הלימודים?

;))
תודה מראש!

לימודי כלכלה במכללת רמת-גן

הי דניאל,
מכללת רמת-גן מהווה את מרכז הלימוד הגדול והוותיק ביותר בארץ של לימודי התואר הראשון של האוניברסיטה הפתוחה ופועלת משנת 1990 כמרכז לימוד של האו"פ.
לימודי האוניברסיטה הפתוחה במכללת רמת-גן משתלבים בתכנית הלימודים הייחודית שלנו, "תכנית המקפצה" ניתנת ביותר מ- 30 קורסים, וכוללת שיעורי תגבור פרונטאליים, מכינות טרום לימודיות, מרתונים לחזרה לפני בחינות, מרכז הדרכה בלמידה וגישה ישירה חינם לאתר הבחינות GOOL. תכנית המקפצה עוזרת מאוד ותורמת להבנה של החומר, מקלה על המעבר של הקורס ועוזרת לשפר את הציונים משמעותית ולכן שיעורי ההצלחה במבחנים וסיום התואר של הבוגרים שלנו גבוה יותר. המכללה חרטה על דגלה, עם הקמתה, להקל על הלומדים לתואר הראשון בדרך של "תכנית המקפצה" הבלעדית.
הלימודים אצלנו הם רק פרונטאליים ולרוב במתכונת מתוגברת (בקורסים בודדים בגלל הביקוש, יש מתכונת רגילה).
בנוסף תמצאי במכללה יועצי לימודים - דלת פתוחה לבוא להתייעץ ולבנות יחד איתם את המסלול הנכון והמתאים ביותר- גם מבחינת עיניין אישי וגם מבחינת שעות. כל יועץ מלווה את הסטודנט מרגע הפניה ועד לסיום התואר!
בזכות כמות הסטודנטים אפשרית אצלנו מערכת שעות גמישה = יש אצלנו גם שיעורי בוקר וגם שיעורי ערב, ויש אצלנו היצע גדול מאוד של קבוצות לימוד לכל קורס. בזכות הגודל והמבחר הסטודנט יכול לעצב את מועדי הלימוד/ להרכבי מערכת עפ"י צרכיו ויכולתו ולשלב את הלימודים יחד עם עבודה במשרה מלאה.
הקמפוס גדול מאוד, נגיש מכל רחבי הארץ, יש קפיטריות, מדשאות, אווירה סטודנטיאלית, וחניה חינם.
שכר הלימוד לתואר ראשון הוא שכר לימוד אוניברסיטאי בתוספת אגרת שירותים, ונע סביב 10-12 אש"ח לשנה (כ5 קורסים בשנה). חשוב לציין כי שכר הלימוד משתנה בין סטודנט לסטודנט שכן כל אחד קובע לעצמו את מערכת הלימודים ואת מס' הקורסים שהוא בוחר לקחת בכל סמסטר. מכללת רמת-גן היא מהמוסדות הבודדים שמעניקים תואר אוניברסיטאי עם שכ"ל אוניברסיטאי בשילוב תנאים ויתרונות של מכללה פרטית.
את מוזמנת לתאם פגישת יעוץ אישית בטלפון 03-6710011
בהצלחה!!

natilousky

New member
איך 5 קורסים בשנה זה שכר לימוד אוניברסטאי?

כמה נק"ז זה כל ה5 קורסים האלה?

עד כמה שאני זוכר נכון שכר לימוד אוניברסיטאי זה 40 נק"ז, לא נראה לי שיש ב5 קורסים האלה 40 נק"ז. או בקיצור מצג פרסומי באצטלה של "אתם משלמים כמו באוניברסיטה" שבאה לעבוד על אנשים

danielili55

New member
תגובה

היי מיכל,
קודם כל תודה על המידע. לא הבנתי כל כך את העניין של התשלום לפי מספר הקורסים ובכלל לא הבנתע למה אפשר לעשות רק 5 קורזים בשנה? זה נחשב מעט? הרי יש המון המון קורסים במהלך תואר ולעשות 5 קורסים בשנה זה לא למרוח את התואר על המממוווןןןן שנים??
שאלה נוספת, מה ההבדל בין בוגר אונ' בכלכלה וניהול לבין בגור אונ' בניהול עם חטיבה בכלכלה?

תודה מראש!

bioc1

New member
אולי את יכולה להסביר לי את הפרסומת שלכם ברדיו

למעלה